AGENT GREEK

Παναθηναϊκός: Το μόνο που του μένει!

Η επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα ολοκληρώνεται με το να παίξει μπάλα και στο μόνο κομμάτι που δεν είχε ασχοληθεί.
Παναθηναϊκός: Το μόνο που του μένει!

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα ολοκληρώνεται με το να παίξει μπάλα και στο μόνο κομμάτι που δεν είχε ασχοληθεί.

Παναθηναϊκός: Κάποτε ήταν πραγματικά μια διαιτησία σε παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα που αποτέλεσε την αφορμή να παγώσουν οι σχέσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, Ιβάν και Αλαφούζου.

Η προχτεσινή του Φινλανδού Γκεστράνιους από κανέναν στους «πράσινους» δεν συγκρίνεται με εκείνη του Κύζα, ωστόσο ούτε το timing ούτε το ύφος της αντίδρασης είναι άστοχο. Δεν εστιάζει στον «Δικέφαλο».

Ή, για να γίνει πιο αντιληπτό, δεν αφορά μόνο τον «Δικέφαλο». Σε όλα, σιγά σιγά, ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να επιστρέψει εδώ και δύο χρόνια. Μηδένισε (ουσιαστικά) το χρέος, ανέβασε μπάτζετ, ασχολείται καθημερινά με την ομάδα, έχει ηγετικό ρόλο στο πλάνο του νέου γηπέδου, είχε ηγετικό ρόλο στα καλοκαιρινά των τηλεοπτικών (και όχι μόνο) συμφωνιών και προφανώς δεν κρύβει τις προνομιακές σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Παρασκηνιακά, δεν του αρέσει (και δεν ξέρει) να παίζει στο ποδόσφαιρο. Διαπιστώνει όμως πως θα πρέπει να μπει και σε αυτό το πεδίο. Έβερεστ το συγκεκριμένο βουνό, δεν ανεβαίνει εύκολα, δεν ανεβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, όμως ο Αλαφούζος έχει ένα τεράστιο χαρτί που δεν είχαν άλλη στη θέση του: πανίσχυρο επικοινωνιακό μηχανισμό (και εδώ και λίγες εβδομάδες, όλον υπό την ίδια σκέπη).

Και αυτό το όπλο θα βάλει μπροστά για να καλύψει όσο μπορεί περισσότερο το χάντικαπ που τον χωρίζει από το να παίξει ρόλο και στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Στέλνουν» Μιλόγεβιτς οι Σέρβοι, τι λέει η «πράσινη» ΠΑΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το μόνο που του μένει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.