ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, άξια στον τελικό» (vid)

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας...
Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, άξια στον τελικό» (vid)

Πήρε ο Ολυμπιακός την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, γεγονός το οποίο ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε μετά το 3-1 που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του:

«Πραγματικά ήταν ένα ωραίο ματς. Θέλω να συγχαρώ του παίκτες μου έκαναν ένα καλό ματς. Παίξαμε την Κυριακή και είχαμε λίγο χρόνο για την αποθεραπεία μας, ενώ υπάρχει και το Ραμαζάνι.

Ήταν ωραίο ματς με πολλές ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν βάλαμε περισσότερα γκολ και να ήταν διαφορετικό το ματς».

Σε ερώτηση για το πως μπορεί να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση, καθώς ο τίτλος του πρωταθλητή έχει επιτευχθεί, απάντησε:

«Δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε την ομάδα στον ίδιο ρυθμό. Όμως οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία και το κάνουν και φάνηκε αυτό και με την ΑΕΚ.

Δε βρισκόμαστε σε διεκδίκηση του τίτλου γιατί το έχουμε κατακτήσει, αλλά έχουμε να υπερασπιστούμε το πρεστίζ της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης έχουμε μπροστά μας και τον τελικό του Κυπέλλου, όπου βρισκόμαστε άξια».

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Kill…Αραμπί, Μπρούμα και φουλ για νταμπλ! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, άξια στον τελικό» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.