ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ – Στρασβούργο 1-1: Γκέλα ολκής για τους Μασσαλούς

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχασε η Μαρσέιγ που έμεινε στο 1-1 με το Στρασβούργο.
Μαρσέιγ – Στρασβούργο 1-1: Γκέλα ολκής για τους Μασσαλούς

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχασε η Μαρσέιγ που έμεινε στο 1-1 με το Στρασβούργο.

Έχει βρει τον καλό της εαυτό η Μαρσέιγ και βαδίζει από νίκη σε νίκη υπό την καθοδήγηση του Χόρχε Σαμπαόλι, αλλά κόντρα στο Στρασβούργο την πάτησε.

Στο ματς που άνοιξε την 35η αγωνιστική της Ligue 1, οι Μασσαλοί τα έκαναν μαντάρα και λίγο έλειψε να υποστούν ήττα σοκ, με τον Μπενεντέτο να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 73′ με ασύλληπτη κεφαλιά του Μίτροβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Mε την απάντηση να έρχεται τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου. Ο Ενρίκε έβγαλε τη σέντρα πριν η μπάλα βγει άουτ και ο Μπενεντέτο πετάχτηκε εντυπωσιακά στο δεύτερο δοκάρι και με διαγώνια κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Μπαλέρδι, Γκονσάλες, Τσαλέτα-Τσαρ, Λιρόλα, Τοβέν, Καμαρά (83′ Μπενεντέτο), Ρονζιέ (58′ Γκέιγ), Ναγκατόμο (57′ Ενρίκε), Παγέτ, Μίλικ.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: Σελς, Γκιλμπέρ, Κονέ, Μίτροβιτς, Τζίκου, Κασί, Μπελγκάρντ, Αολού, Λιενάρ (76′ Σισοκό), Ντιαλό (86′ Σιμπί), Αζόρκ

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Παρασκευή 30/4

Μαρσέιγ – Στρασβούργο 1-1 (86′ Μπενεντέτο – 76′ Μίτροβιτς)

Σάββατο 1/5

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 18:00
Λιλ – Λανς 22:00

Κυριακή 2/5

Μπορντό – Ρεν 14:00
Μπρεστ – Ναντ 16:00
Ντιζόν – Μετς 16:00
Λοριάν – Ανζέ 16:00
Νιμ – Ρεμς 16:00
Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν 18:05
Μονακό – Λιόν 22:00

Βαθμολογία

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρσέιγ – Στρασβούργο 1-1: Γκέλα ολκής για τους Μασσαλούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.