STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Άρης: Οι 11άδες της αναμέτρησης

ΆΕΚ - Άρης: Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στις 19:30 (NS3) στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ
ΑΕΚ – Άρης: Οι 11άδες της αναμέτρησης

ΑΕΚ – Άρης: Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στις 19:30 (NS 3HD) στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

ΑΕΚ – Άρης: Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε σύστημα σύστημα 3-4-3 για την ΑΕΚ, με τον Τσιντώντα κάτω από την εστία.

Από εκεί και πέρα την τριάδα στην άμυνα συνθέτουν οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνας, ενώ ρόλο μπακ/χαφ θα έχουν οι Βασιλαντωνόπουλος και Λόπες.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σάκχοφ-Σιμάνσκι, ενώ την τριάδα μπροστά θα αποτελέσουν οι Μάνταλος (αριστερά), Τάνκοβιτς (δεξιά) και ο Ανσαριφάρντ (κορυφή).

Στον πάγκο για την ΑΕΚ οι: Αθανασιάδης, Νεντελτσεάρου, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Χριστόπουλος και Κοσίδης.

Άρης: Έτσι τον παρατάσσει ο Μάντζιος

Από την πλευρά του ο Άρης κατεβαίνει από τον Άκη Μάντζιο με Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήση, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο, Γκάμα και Μάνο.

Στον πάγκο για τον Άρη οι: Σιαμπάνης, Μαντσίνι, Μπρούνο, Γκάνεα, Μπαγκαλιάνης, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Μαρτίνης, Σίλβα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Άρης: Οι 11άδες της αναμέτρησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.