ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν ασχολείται άνθρωπος – Εκατό φορές τα ίδια

Ολοκληρώθηκε η χειρότερη, αγωνιστικά, σεζόν της ιστορίας του με το ταπεινωτικό 1-4 από τον Ολυμπιακό.
Παναθηναϊκός: Δεν ασχολείται άνθρωπος – Εκατό φορές τα ίδια

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η χειρότερη, αγωνιστικά, σεζόν της ιστορίας του με το ταπεινωτικό 1-4 από τον Ολυμπιακό.

Υπήρξαν χρονιές που κατέλαβε χαμηλότερες θέσεις στη βαθμολογία, όμως η όλη εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν επιπέδου… Super League 2.

Ακόμα και το 2018 που αν δεν άλλαζε ο κανονισμός ο σύλλογος θα υποβιβαζόταν, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πάρει αποφάσεις, οι οποίες προανήγγειλαν καταστροφή.

Φέτος ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Με την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη και το κλαμπ στην 4η θέση, οι αισιόδοξοι πίστευαν πως θα έρθει ένας προπονητής για να τον ανεβάσει level. Αλίμονο.

Σε συνδυασμό με τον «τουρίστα» Τσάβι Ρόκα, η έλευση κάποιου Ντάνι Πογιάτος από την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, φανέρωνε τι θα επακολουθούσε.

Ο Παναθηναϊκός, σχεδόν απαλλαγμένος από χρέη και με αξιοπρεπέστατες συμφωνίες σε τηλεοπτικά/ένδυση, κατέγραψε το χειρότερο ποδόσφαιρο της ιστορίας του και κατέγραψε το χειρότερο ξεκίνημα/κλείσιμο σε σεζόν.

Δέχθηκε 7 γκολ στα πλέι οφ από τον Ολυμπιακό, δεν νίκησε σε κανένα από τα τελευταία 8 ματς της περιόδου και μετατράπηκε σε σάκο του μποξ.

Ποιος ασχολείται πραγματικά με αυτόν τον σύλλογο άραγε; Το καλοκαίρι θα χτιστεί με στόχο τη 2η, έστω, θέση ή την 4η; Δυστυχώς, η εικόνα για ακόμα μία φορά δείχνει πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωση.

Με εξαίρεση το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14, όταν τηρουμένων των αναλογιών η ομάδα έκανε την υπέρβαση (κατάκτηση Κυπέλλου με 4-1 στον τελικό επί του ΠΑΟΚ, 3-0 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, 2η θέση στα πλέι οφ), την τελευταία 10ετία δεν έχει κάνει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α αξιόλογο.

Ο Παναθηναϊκός λόγω ονόματος και μόνο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα αθλητικά ΜΜΕ. Τη νέα σεζόν θα «πουλάει» περισσότερο το βόλεϊ Ανδρών-Γυναικών (και μπράβο στον Ερασιτέχνη για την ενίσχυσή τους), παρά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε ένα περυσινό άρθρο, το περιεχόμενο ήταν αν ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να γυρίσει τον διακόπτη προς τα πάνω. Ότι θα μπορούσε να το κάνει βάσει του βεληνεκούς του είναι δεδομένο. Θα έπρεπε να σκεφτεί ότι ηγείται μιας εταιρείας που τα αποτελέσματα φαίνονται (και) στο χορτάρι. Δεν γίνεται να πιστέψει κανείς ότι ένας τόσο ισχυρός επιχειρηματίας συμβιβάζεται με 5ες θέσεις και 1-4. Έχει τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω του; Ξέρει πως θα ευνοηθεί και στο οικονομικό σκέλος όταν γυρίσει ο διακόπτης; Εκατό φορές έχουν γραφτεί αυτά. Σε κάθε αποτυχία ένα κείμενο-copy paste πρέπει να ανεβαίνει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Δεν ασχολείται άνθρωπος – Εκατό φορές τα ίδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.