ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: «Τους μεγάλους σταυρούς τους σηκώνουν μόνο οι μεγάλες καρδιές»

Σε ανάρτηση με νόημα προχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλοντας να καταδείξει της δυσκολίες που βίωσε ο Άρης και ο ίδιος της φετινή χρονιά. Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άρης γενικότερα δέχθηκε μεγάλο «πόλεμο» κι έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προφίλ που διατηρεί στο instagram. Τους μεγάλους σταυρούς δεν...
Καρυπίδης: «Τους μεγάλους σταυρούς τους σηκώνουν μόνο οι μεγάλες καρδιές»

Σε ανάρτηση με νόημα προχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλοντας να καταδείξει της δυσκολίες που βίωσε ο Άρης και ο ίδιος της φετινή χρονιά.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άρης γενικότερα δέχθηκε μεγάλο «πόλεμο» κι έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προφίλ που διατηρεί στο instagram.

Τους μεγάλους σταυρούς δεν τους σηκώνουν ποτέ οι μεγάλες πλάτες… Μόνο οι μεγάλες καρδιές!!! Το ταξίδι συνεχίζεται!!» έγραψε στη λεζάντα του ο Καρυπίδης, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι δεν πτοείται από όσα έγιναν, αλλά αντιθέτως δείχνει διάθεση να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλ. Κωτάκης: Ο Άρης πέτυχε κόντρα σε έναν «λυσσαλέο» πόλεμο

ΑΡΗΣτος: Κάθε χρόνο πιο ψηλά! Ο Καρυπίδης πρόεδρος της 50ετίας με Ευρώπη και έναν τίτλο!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρυπίδης: «Τους μεγάλους σταυρούς τους σηκώνουν μόνο οι μεγάλες καρδιές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.