MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Ζητούν από τον παπά να παραστεί σε κηδείες σαν guest

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε μια απίστευτη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα από φίλο του που εργάζεται σε γραφείο τελετών.
Άγριες Μέλισσες: Ζητούν από τον παπά να παραστεί σε κηδείες σαν guest

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε μια απίστευτη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα από φίλο του που εργάζεται σε γραφείο τελετών.

Άγριες Μέλισσες: Ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε μια πρόταση που δέχτηκε από φίλο του που εργάζεται σε γραφείο τελετών. «Μου ζήτησε να με βάλει στον τιμοκατάλογο. Ως guest star παπά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Αποκάλυψε μια απίστευτη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα από φίλο του που εργάζεται σε γραφείο τελετών. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι του ζήτησε να πηγαίνει στις κηδείες ως guest star παπάς και να φωτογραφίζεται με τους συγγενείς.

«Ένας αγαπημένος φίλος δουλεύει σε ένα γραφείο τελετών και με πολύ χιούμορ, αλλά νομίζω 50% το εννοούσε, μου ζήτησε να με βάλει στον τιμοκατάλογο, ως guest star παπά. Να πηγαίνω στις κηδείες και να βγάζω φωτογραφίες με τους συγγενείς. Βέβαια, με πολύ χιούμορ το έκανε όλο αυτό. Ήταν πολλά τα χρήματα να σου πω. Ήταν επαγγελματική πρόταση αλλά με χιούμορ. Δεν θα το έκανα εγώ, αλλά ούτε εκείνος νομίζω ότι θα το έκανε».

Στη συνέχεια, ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για το μέλλον του στη σειρά Άγριες Μέλισσες. «Αν δεν με σκοτώσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, λογικά θα είμαι. Κάποια στιγμή η κυρία Καρακάση δήλωσε ότι οι φόνοι που έχει μετρήσει μέχρι το τέλος είναι 4. Εγώ έχω μετρήσει 8 μέχρι στιγμής», τόνισε.

Πηγή: tlife

Survivor – Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Η Μαριαλένα μιλούσε όλη μέρα για τον… Γιώργο Λιβάνη

Eurovision – Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραγουδάει και δηλώνει: «Ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριες Μέλισσες: Ζητούν από τον παπά να παραστεί σε κηδείες σαν guest», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.