ΠΑΡΑFOOTBALL

Ανδρούτσος: Ανοιχτός σε προτάσεις – Ο Ισά και το νέο agency challenge

Είναι ο παίκτης που έχει κάνει την απόλυτη ανατροπή στο φετινό Ολυμπιακό! Από την έξοδο στην καθιέρωση: 28 ματς/2 γκολ/4 ασίστ.
Ανδρούτσος: Ανοιχτός σε προτάσεις – Ο Ισά και το νέο agency challenge

Ανδρούτσος: Είναι ο παίκτης που έχει κάνει την απόλυτη ανατροπή στο φετινό Ολυμπιακό! Από την έξοδο (Σεπτέμβριο μήνα, προφορική συμφωνία με Φένλο) στην καθιέρωση: 28 ματς/2 γκολ/4 ασίστ.

Και μάλιστα ως δεξιός μπακ ο Θανάσης Ανδρούτσος. Με νέο βελτιωμένο συμβόλαιο μέχρι το 2023, επιστροφή στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών και στην pole position (σ.σ.: σε σχέση με τον Λαλά) για την επόμενη σεζόν.

Συνάμα, εμμέσως λειτουργεί αυτόνομα στο κομμάτι της εκπροσώπησης. Θεωρητικά, ανήκει στον Πιέρ Ισά, αλλά χωρίς συμβόλαιο από τον περασμένο Οκτώβριο που έληξε και με τον Νοτιοαφρικανό ατζέντη σε ελαφρά δυσμένεια στα υψηλά κλιμάκια των πρωταθλητών Ελλάδας με αποκορύφωμα το case Καμαρά.

Μάλιστα, ο Ανδρούτσος που «αγοράζει» σε υπεραξία παίζοντας πλέον σε μόνιμη βάση, σύμφωνα με την πιάτσα, όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, δείχνει ανοιχτός για νέο agency challenge.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεράνεια Όρη: Στάχτη 40.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Ιδού η «πράσινη ανάπτυξη» που έρχεται!

Εurovision Ελλάδα: To πρόγραμμα του τελικού – Πότε εμφανίζεται η Στεφανία

Anxhela Peristeri – Εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλβανίας στην Eurovision!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρούτσος: Ανοιχτός σε προτάσεις – Ο Ισά και το νέο agency challenge», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.