MEDIA

Eurovision – Τελικός: Το κανάλι που θα δείξει τον τελικό

Σε λίγο ώρα ο μεγάλος τελικός της Eurovision θα σηκώσει την αυλαία και η γιορτή του 65ου μουσικού διαγωνισμού θα αρχίσει! 
Eurovision – Τελικός: Το κανάλι που θα δείξει τον τελικό

Σε λίγο ώρα ο μεγάλος τελικός της Eurovision θα σηκώσει την αυλαία και η γιορτή του μουσικού διαγωνισμού θα ξεκινήσει! 

Το κανάλι που θα προβληθεί ο 65ος τελικός της Eurovision είναι φυσικά το κρατικό, με την ΕΡΤ 1 να δείχνει με ζωντανή μετάδοση από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου τα τεκταινόμενα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το διαγωνιστικό μέρος θα ανοίξει η Κύπρος, με την Έλενα Τσαγκρινού να εμφανίζεται πρώτη για να… ξεσηκώσει την Ahoy Arena. Η Στεφανία θα εμφανιστεί 10η και τα προγνωστικά δυστυχώς δεν είναι με το μέρος της.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό έχει ως εξής:

Κύπρος

Αλβανία

Ισραήλ

Βέλγιο

Ρωσία

Μάλτα

Πορτογαλία

Σερβία

Μεγάλη Βρετανία

Ελλάδα

Ελβετία

Ισλανδία

Ισπανία

Μολδαβία

Γερμανία

Φινλανδία

Βουλγαρία

Λιθουανία

Ουκρανία

Γαλλία

Αζερμπαϊτζάν

Νορβηγία

Ολλανδία

Ιταλία

Σουηδία

Άγιος Μαρίνος

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, θα ανακοινώσει ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου. Ο Μανώλης θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Μπορεί να μην έχει αναδειχθεί στα ΜΜΕ, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος, φέτος, στη Eurovision.

Καλή επιτυχία, Ελλάδα! Καλή επιτυχία, Stefania!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision – Τελικός: Το κανάλι που θα δείξει τον τελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!