ΑΕΚ

«ΑΕΚ για Εσπόσιτο»

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ερικ Εσποσίτο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από Πολωνό δημοσιογράφο. Ο Ερικ Εσπόσιτο είναι στην λίστα της ΑΕΚ, ενώ ενδιαφέρει και τουρκικές ομάδες, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ο επιθετικός της Σλασκ Βλοκάβλ συνδέεται με την ΑΕΚ, καθώς και πέρσι το καλοκαίρι οι...
«ΑΕΚ για Εσπόσιτο»

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ερικ Εσποσίτο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από Πολωνό δημοσιογράφο.

Ο Ερικ Εσπόσιτο είναι στην λίστα της ΑΕΚ, ενώ ενδιαφέρει και τουρκικές ομάδες, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ο επιθετικός της Σλασκ Βλοκάβλ συνδέεται με την ΑΕΚ, καθώς και πέρσι το καλοκαίρι οι Πολωνοί είχαν ισχυριστεί πως η Ενωση έκανε πρόταση 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Τότε η περίπτωση του δεν προχώρησε, όμως με νέο «τιτίβισμα» Πολωνός δημοσιογράφος επαναφέρει το θέμα.

Να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, σε περίπτωση που φύγει ο Νέλσον Ολιβέιρα, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Ερικ Εσποσίτο είναι 24 χρονών και γεννήθηκε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Τενερίφη. Εχει ύψος 1.90 και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξιό άκρο, αν και σέντερ φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΕΚ: Ρεμπρόφ και στο βάθος… Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ολιβέιρα: Η Μαγιόρκα που ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««ΑΕΚ για Εσπόσιτο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.