MEDIA

Survivor: Γιατί ο Μπόγδανος δεν πήγε στο Μαϊάμι; Τι κρύβεται από πίσω

Το χθεσινό έπαθλο του Survivor περιελάμβανε ένα σούπερ ταξίδι στο Μαϊάμι αλλά οι ειδήσεις δεν ήταν καλές για όλους.
Survivor: Γιατί ο Μπόγδανος δεν πήγε στο Μαϊάμι; Τι κρύβεται από πίσω

Το χθεσινό έπαθλο του Survivor περιλάμβανε ένα σούπερ ταξίδι στο Μαϊάμι αλλά οι ειδήσεις δεν ήταν καλές για όλους.

Τρία ζητήματα ανέκυψαν σχετικά με το ταξίδι αυτό. Αρχικά, Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω του διαβατηρίου του που έληγε σύντομα αλλά για αντιστάθμισμα δέχτηκε πρόταση φιλοξενίας από τον παραγωγό στο σπίτι του στην Τουρκία.

Το δεύτερο ήταν η αδυναμία του Τριαντάφυλλου στα αγωνίσματα λόγω των τραυματισμών του. Έτσι λοιπόν ο Ατζούν Ιλιτζαλί, σε μια προσπάθεια να είναι όσο πιο δίκαιο γίνεται, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί ατομικά. Όμως αμέσως βρήκε τις αντιρρήσεις των μπλε που δήλωσαν πως θέλουν ομαδικό αγώνα.

Αποφασίστηκε η νικητήρια ομάδα να πάρει στο ταξίδι και έναν παίκτη της αντίπαλης ώστε να είναι πέντε τα άτομα που θα απολαύσουν το έπαθλο.

Τελικά, η Κόκκινη ομάδα κέρδισε και το έπαθλο αυτό, οι παίκτες της οποίας επέλεξαν τον Κόρο να πάει μαζί τους στο Μαϊάμι.

Εκεί, έγινες ο χαμός, που βοήθησε και την τηλεθέαση στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Λουτσέσκου: Και ένα ευρώ περισσότερο από τον Μαρτίνς!

Γλυκά Νερά: Θα γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Νέα σοβαρά ερωτήματα

Βιγιαρεάλ – Γιουνάιτεντ: Ο Έμερι πήρε την ταυτότητα του Σόλσκιερ και έφυγε με το UEFA Europa Emery League!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Γιατί ο Μπόγδανος δεν πήγε στο Μαϊάμι; Τι κρύβεται από πίσω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!