MEDIA

Το SURVIVOR γίνεται και επίσημα ατομικό!

Το Survivor αλλάζει και πλέον γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ καθώς από εδώ και πέρα οι παίκτες θα αγωνίζονται μόνοι τους!
Το SURVIVOR γίνεται και επίσημα ατομικό!

Το Survivor αλλάζει και πλέον γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ καθώς από εδώ και πέρα οι παίκτες θα αγωνίζονται μόνοι τους!

Survivor: Η ομάδα των κόκκινων ήταν η νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία, που ήταν και η τελευταία καθώς στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αναμένονται ανατροπές καθώς γίνεται και επίσημα ατομικό!

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, οι παίκτες του Survivor 4 πλέον θα αγωνίζονται μόνοι τους για την σωτηρία τους και την εξασφάλιση μιας θέσης στο παιχνίδι που μπαίνει στη τελική του ευθεία και αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία. Πόσο στρατηγικά θα αποφασίζουν οι νικητές;

Όσο πιο κοντά ερχόμαστε στον τελικό τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έπαθλα, με την αγωνία να κορυφώνεται! Ποιος θα αναδειχτεί ο απόλυτος Survivor;

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor – Τριαντάφυλλος: Μετά τον Ντάφυ τι; – Ποια η επόμενη μέρα

Μπουζούκης – Παναθηναϊκός: Τέτοια… ζόρια να είχαν όλοι!

Ελληνοτουρκικά – Ερντογάν: Ανακοινώνει ανακάλυψη νέων θαλάσσιων κοιτασμάτων αερίου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το SURVIVOR γίνεται και επίσημα ατομικό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.