STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ: «Μέρος» τρίτο

O Προμηθέας Πάτρας θα φιλοξενήσει σήμερα την ΑΕΚ, για το τρίτο παιχνίδι των μικρών τελικών ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ: «Μέρος» τρίτο

O Προμηθέας Πάτρας θα φιλοξενήσει σήμερα την ΑΕΚ, για το τρίτο παιχνίδι των μικρών τελικών ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ: Η ΑΕΚ κέρδισε τον Προμηθέα, με 113-101, στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από το… ΝΒΑ και έτσι ισοφάρισε την σειρά των μικρών τελικών σε 1-1 νίκες.

Σήμερα στις 18:00 (ΕΡΤ SPORTS 4 ERTFLIX) στο «Δημήτρης Τόφαλος», θα διεξαχθεί το τρίτο παιχνίδι, μεταξύ των δύο ομάδων. Οπότε όποιος επικρατήσει θα έχει σημαντικό προβάδισμα, για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Σε αγώνες που έχουν περισσότερο το γόητρο ως κίνητρο και κρίνονται στις τρεις νίκες. Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα είναι ούτε σήμερα, στην διάθεση του Μάκη Γιατρά, καθώς είναι τιμωρημένος για δύο αγώνες, για την συμπεριφορά του, προς τους διαιτητές, στο πρώτο ματς μεταξύ των ίδιων αντιπάλων.

Από την άλλη ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν υπολογίζει στον εδώ και καιρό τραυματία, Κιθ Λάνγκφορντ, όπως και στον Ματ Λοτζέσκι που βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι και οι τελικοί της Basket League. Το Λαύριο χθες στην έδρα του κέρδισε τον Παναθηναϊκό, με 94-89, μετά από παράταση. Έτσι έχουν από μία νίκη στην σειρά. Με το επόμενο ματς θα είναι αύριο στο ΟΑΚΑ (07/06, 20:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντετοκούνμπο: «Δεν παλέψαμε όσο σκληρά θέλαμε»

Survivor διαρροή 6/6: Οριστικό! Αυτός κερδίζει το ατομικό παιχνίδι!

Αναδρομικά – Συνταξιούχοι: Έτσι θα δοθούν στους δικαιούχους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ: «Μέρος» τρίτο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.