STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ- Προμηθέας 95-72: Είχε κίνητρο και πήρε την 3η θέση

Η ΑΕΚ νίκησε 95-72 τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και κατάφερε έτσι να κλείσει τη σειρά στο 3-1 και να κατακτήσει την 3η θέση στη φετινή Basket League.
ΑΕΚ- Προμηθέας 95-72: Είχε κίνητρο και πήρε την 3η θέση

Η ΑΕΚ νίκησε 95-72 τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και κατάφερε έτσι να κλείσει τη σειρά στο 3-1 και να κατακτήσει την 3η θέση στη φετινή Basket League.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε με υψηλό κίνητρο, κάτι που δεν είχαν οι παίκτες του Προμηθέα. Κι αυτό πιστώνεται στον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος κατάφερε να συσπειρώσει την ομάδα απέναντι στα προβλήματα. Και να κάνει τους παίκτες να σκέφτονται μόνο το μπάσκετ. Τελικά η «Ένωση» κατάφερε να κλείσει με αξιοπρέπεια μια πολύ δύσκολη και περίεργη σεζόν. Κι απομένει να δούμε το μέλλον, πλέον, που σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον. Καθώς η ΑΕΚ έχει αρκετά ζητήματα να λύσει.

 

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα, δεν αντέχει σε κριτική. Διότι η ΑΕΚ εμφανίστηκε αποφασισμένη να «τελειώνει» τη δουλειά και κάπως έτσι, με την 3η θέση επιβραβεύτηκε η πολύ καλή της παρουσία στα πλέι οφ. Ο Προμηθέας δεν είχε τους Τζέριαν Γκραντ και Τζιαν Κλαβέλ (επέστρεψε ο Δημήτρης Αγραβάνης) στον τελευταίο αγώνα του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ντάριλ Μέικον ήταν παραγωγικός και πάλι ενώ για ακόμα έναν αγώνα ο Κώστας Γόντικας ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 53-38, 69-59, 95-72

ΑΕΚ (Αγγέλου): Μορέιρα 13, Μέικον 20, Ματσιούλις 9, Γιάνκοβιτς 11, Μωραϊτης 3, Κατσίβελης 6, Χρυσικόπουλος 7, Ζήσης 6, Γόντικας 12, Γκίκας 4, Μαυροειδής 4

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Τζεράι Γκραντ 4, Λούντζης 11, Δ. Αγραβάνης 17, Γ.Αγραβάνης 4, Γιαννόπουλος 14, Αγκμπελίς 12, Χριστοδούλου 7, Κουρουπάκης, Μπαζίνας 3, Τανούλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ- Προμηθέας 95-72: Είχε κίνητρο και πήρε την 3η θέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ