EURO 2020

Euro 2020: Ο Γιαρμολένκο «προωθεί» Coca Cola και…τρολάρει Ρονάλντο! (vid)

Μεγάλη συζήτηση έφερε η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να κρύψει τα μπουκάλια με τη Coca Cola στη συνέντευξη Τύπου. Στα...χνάρια του και ο Πογκμπά που μετακίνησε το μπουκάλι της Heineken. O Γιαρμολένκο όμως το...τερμάτισε! 
Euro 2020: Ο Γιαρμολένκο «προωθεί» Coca Cola και…τρολάρει Ρονάλντο! (vid)

Euro 2020: Μεγάλη συζήτηση έφερε η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να κρύψει τα μπουκάλια με τη Coca Cola στη συνέντευξη Τύπου. Στα…χνάρια του και ο Πογκμπά που μετακίνησε το μπουκάλι της Heineken. O Γιαρμολένκο όμως το…τερμάτισε! 

Euro 2020: Την αρχή έκανε ο Ρονάλντο που έβγαλε…νεύρα με με δύο μπουκάλια Coca Cola. Ο Πολ Πογκμπά ακολούθησε το παράδειγμα του, μετακινώντας ένα μπουκάλι μπύρας. Ο Γιαρμολένκο όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο!

Ο Ουκρανός άσος έδειξε πως είναι ξεκάθαρος «οπαδός» των δύο εταιριών. «Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο που μετακίνησε τα μπουκάλια της coca cola. Εγώ θα τη βάλω ακριβώς εδώ. Και τη Heineken το ίδιο», είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Πάντως, η διοργάνωση προειδοποίησε τις ομάδες που συμμετέχουν στο Euro 2020 ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν πρόστιμα εάν οι παίκτες τους συνεχίσουν να μετακινούν τα μπουκάλια στις συνεντεύξεις τύπου, που παρέχονται από χορηγούς.

«Η UEFA υπενθύμισε στις συμμετέχουσες ομάδες ότι οι συνεργασίες είναι αναπόσπαστο μέρος για την παράδοση του τουρνουά και για τη διασφάλιση της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των νέων και των γυναικών», ανέφεραν σχετικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2020 (@euro2020)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ομολογία της δολοφονίας της Καρολάιν

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Το Twitter σχολιάζει συγκλονισμένο το φρικτό έγκλημα

Υποκρισία! Έτσι είχε αποχαιρετήσει την Κάρολαϊν ο πιλότος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2020: Ο Γιαρμολένκο «προωθεί» Coca Cola και…τρολάρει Ρονάλντο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.