ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Μπάγερν δίνει 60εκ. για τον Μπέιλι

Ο μέσος της Λεβερκούζεν έχει μπει στο στόχαστρο των πρωταθλητών Γερμανίας
Η Μπάγερν δίνει 60εκ. για τον Μπέιλι

Οι εμφανίσεις του Λιόν Μπέιλι φέτος με την Λεβερκούζεν, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη. Ήδη Ρεάλ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 20χρονο Τζαμαϊκανό, με την Μπάγερν όμως να μπαίνει «σφήνα»!

Οι πρωταθλητές Γερμανίας σύμφωνα με το ESPN είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, κρατώντας τον στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Λεβερκούζεν.

«Το Λεβερκούζεν είναι τέλειο μέρος για μένα. Μπορώ να εξελιχθώ σαν παίκτης και να κάνω το μεγάλο βήμα μετά. Όταν θα πάω σε ένα μεγάλο κλαμπ, οι άνθρωποι του θέλω να με γνωρίζουν καλά. Θέλω να κάνω το όνομά μου να φτάσει σε ένα μεγάλο επίπεδο», ανέφερε ο νεαρός Τζαμαϊκανός.

Η ομάδα του πάντως θέλει να τον πουλήσει στην Ρεάλ Μαδρίτης καθώς πιστεύει ότι από εκεί θα πάρει την πιο συμφέρουσα πρόταση, που μπορεί να φτάσει και τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μπάγερν δίνει 60εκ. για τον Μπέιλι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.