ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Sportime-Έντυπη έκδοση (19/6): Παίρνει μορφή ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pic)

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι η πρώτη μεταγραφή επί ημερών Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.
Sportime-Έντυπη έκδοση (19/6): Παίρνει μορφή ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pic)

Sportime-Έντυπη έκδοση (19/6): Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι η πρώτη μεταγραφή επί ημερών Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Sportime-Έντυπη έκδοση (19/6): Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται, εδώ και λίγες ημέρες, σε εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στον Σέρβο προπονητή επαφίεται το να μπορέσει να δώσει μορφή σε ένα σύνολο, το οποίο θα επαναφέρει το «τριφύλλι» σε ρόλο πρωταγωνιστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το παζλ αυτό θα χρειαστεί πολλά κομμάτια και ο Γιάννης Κώτσιρας συνιστά το πρώτο εξ αυτών. Ο 28χρονος δεξιός μπακ έγινε επισήμως «πράσινος» για τα επόμενα τρία χρόνια. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις; Τι ρόλο θα έχει στην ομάδα; Οι απαντήσεις «εντός».

Στον Ολυμπιακό από μεριάς τους, βρίσκονται σε στάση αναμονής. Περιμένουν πολλές και γενναίες οικονομικά προτάσεις για τον Καμαρά, θεωρούν θέμα χρόνου το «ΟΚ» της Γουλβς για να προχωρήσει του Σα. Εντωμεταξύ, κοιτούν με ενδιαφέρον τα πρώτα δείγματα του Αλγκασίμ Μπα (μεγάλο project για το μέλλον) με τα ερυθρόλευκα, ενώ δεν έχουν ακόμα πάρει οριστική απόφαση για τον Χολέμπας. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει γοργά και στην ΑΕΚ, όπως και η προετοιμασία στο Πήλιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βάζει τις πρώτες του πινελιές. Το Sportime έχει, και εδώ, το πλήρες ρεπορτάζ. Ομοίως για το πώς πάνε οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα της Κάλιαρι.

Μιλώντας για το «Δικέφαλο του Βορρά», ενδιαφέρεται ξανά για ζεστά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ακόμα μία αποκάλυψη από την εξαιρετική στήλη των ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ της εφημερίδας μας. Από τα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ μαθαίνουμε επίσης ότι στην Ξάνθη αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Άκης Στολτίδης. Και έχουμε και άλλο, σούπερ δυνατό, αποκαλυπτικό, επειδή πολλά λέγονται και γράφονται σχετικώς, χρειαζόταν να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τι περιλαμβάνει η επόμενη μέρα για τον Κώστα Τσίμικα; Ο Γεράσιμος Μανωλίδης έχει όλες τις απαντήσεις που αφορούν τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ. Τελειώσαμε; Μα γίνεται χωρίς Euro 2020; Σοβαροί να ‘μαστε! Λεπτομέρειες, αναλύσεις και εικόνες από τα χθεσινά ματς της μεγάλης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όλα τυπωμένα και καλώς τακτοποιημένα! Λίγες σελίδες πιο πέρα, θα βρείτε και το τι μας άφησε ως αίσθηση και συμπέρασμα το πρώτο δείγμα γραφής της εθνικής μπάσκετ στο Ακρόπολις.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Sportime-Έντυπη έκδοση (19/6): Παίρνει μορφή ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.