EURO 2020

Euro 2020 Ισπανία – Πολωνία: Βασικός ο Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ (pic)

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα της αναμέτρηση Ισπανία - Πολωνία για το Euro 2020, με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής του.
Euro 2020 Ισπανία – Πολωνία: Βασικός ο Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ (pic)

Euro 2020: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα της αναμέτρηση Ισπανία – Πολωνία, με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής του.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ισπανία και την Πολωνία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020.

Το ματς χαρακτηρίζεται «ζωής και θανάτου» για την Πολωνία, καθώς παίζει τα… ρέστα της προκειμένου να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση ήττας, τότε αυτόματα μένουν εκτός διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πάολο Σόουζα, έδωσε φανέλα βασικού στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πολωνός στράικερ του Δικεφάλου πήρε λεπτά συμμετοχής και στην αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Σλοβακία, περνώντας στο 85ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να φέρει στα… ίσια το ματς.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ισπανία: Ουνάι Σιμόν, Πάου Τόρες, Λαπόρτ, Γιορέντε, Κόκε, Ρόντρι, Άλμπα, Όλμο, Πέδρι, Μορένο, Μοράτα.

Πολωνία: Σέζνι, Μπεντνάρεκ, Γκλικ, Μπερεζίνσκι, Πούχαρζ, Κλιχ, Μόντερ, Γιόζβιακ, Ζιελίνσκι, Σβιντέρσκι, Λεβαντόφσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euro 2020 19/6: Ποιες είναι οι καλύτερες τρίτες που προκρίνονται;

Euro 2020 – Γαλλία: Μπορεί να τη «χαντακώσει» ο ίδιος της ο εαυτός;

ΠΑΟΚ: Πρωταθλητές για τέταρτη σερί χρονιά τα «μωρά» του Δικεφάλου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2020 Ισπανία – Πολωνία: Βασικός ο Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.