ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναγιώτης Ρέτσος: Αποκάλυψη! Μένει ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν – Η επόμενη μέρα!

Φαντάζει σα ψέμα και όμως πέρασαν 4 ολάκερα χρόνια. Από εκείνη τη χρονιά-όνειρο που έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος με τον Ολυμπιακό. 40 αγώνες ως captain!
Παναγιώτης Ρέτσος: Αποκάλυψη! Μένει ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν – Η επόμενη μέρα!

Φαντάζει σα ψέμα και όμως πέρασαν 4 ολάκερα χρόνια. Από εκείνη τη χρονιά-όνειρο που έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος με τον Ολυμπιακό. 40 αγώνες ως captain!

Από εκείνο το καλοκαίρι, που ο Παναγιώτης Ρέτσος «έσπασε» καρδιές μέχρι την inextremis μετακίνησή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με πάνω από 15 μύρια!  Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, ξαφνικά.

Η πρώτη σεζόν «βουτηγμένη» στην τρομερή αξιοπρέπεια (28 ματς/1 γκολ/3 ασίστ) και την προσαρμογή σε νέα ήθη και έθιμα, δημιουργώντας την προσδοκία για την… επόμενη μέρα. Φευ!

Το mindgame του Πίτερ Μπος, η αλλαγή συστήματος και η ατυχία (σ.σ.: 3 διαφορετικοί τραυματισμοί) «πάγωσαν» το χρόνο για τον Παναγιώτη Ρέτσο!

Αυτό ήταν μόλις μία εμφάνιση την περίοδο 2018-’19.  Χάθηκε το trust στο project. Ποτέ οι δύο πλευρές δεν ήταν όπως στα μέλια της προηγούμενης σεζόν. Υπήρξε εκατέρωθεν αμφισβήτηση. Εμεινε ακόμη ένα εξάμηνο στην γερμανική πόλη, αλλά ο κόουτς ανένδοτος!

Καμία εμπιστοσύνη στον Retsos, σε μία κομβική ψυχολογικά περίοδο για τον σούπερ επαγγελματία διεθνή στόπερ. Δεύτερο εξάμηνο εκείνης της περιόδου, ο δανεισμός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δυστυχώς, χωρίς πρόοδο (σ.σ.: ένα ματς).

Μετά επιστροφή ξανά στην (άβολη πια) βάση της Λεβερκούζεν. Εντολή για αποχώρηση. Δανεισμός στην Σεντ Ετιέν. Του «καθηγητή» Κλοντ Πιέλ. Ξεκίνησε, αλλά… Αλλά εκ νέου ενοχλήσεις. Το παιδί είχε όλη τη διάθεση για restart, αλλά η φύση είχε διαφορετική άποψη. Κλινικά (νέα) «νεκρή» χρονιά.

Και πλέον η ώρα της αλήθειας. Βάσει πληροφοριών μας, η Λεβερκούζεν σκέφτεται σοβαρά να αφήσει ελεύθερο τον Παναγιώτη Ρέτσο ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του.

Δεν «καίγεται» τόσο για το οικονομικό σκέλος (περί το 1,2 καθαρά έχει λαμβάνειν φέτος) όσο για το αγωνιστικό κομμάτι μια και θεωρεί πως δύσκολα θα βρεθεί λύση στο σταυρόλεξο που έχει δημιουργηθεί την τελευταία 3ετία γύρω από τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, φυσικά, και δεν είναι… χθεσινός, έχοντας αντιληφθεί πλήρως τις προθέσεις του club. Πλέον, η επόμενη μέρα θέλει υπομονή και σωστή επιλογή!

+ Ο Ρέτσος την πρώτη του χρονιά στην Λεβερκούζεν μέτρησε 28 αγώνες/1 γκολ και 3 ασίστ.   

+ Ο 23χρονος στόπερ την τελευταία 3ετία έπαιξε συνολικά 12 ματς σε Μπάγερ, Σέφιλντ και Σεντ Ετιέν!   

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου (pics)

Αγγλία: Χιλιάδες απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα μετά το συμβάν με Έρικσεν-Στην Ελλάδα τίποτα!

Survivor 26/6 – Τριαντάφυλλος: «Οταν βγήκα από το Survivor μου ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Ρέτσος: Αποκάλυψη! Μένει ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν – Η επόμενη μέρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…