ΠΑΡΑFOOTBALL

Άρης: Χρόνος περνάει! Παίκτες φεύγουν, νέοι δεν έρχονται και ο Άκης Μάντζιος άγχεται!

Ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται σε απόγνωση με τη μεταγραφική ένδεια που έχει ο Άρης, ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Αστάνα.
Άρης: Χρόνος περνάει! Παίκτες φεύγουν, νέοι δεν έρχονται και ο Άκης Μάντζιος άγχεται!

Ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται σε απόγνωση με τη μεταγραφική ένδεια που έχει ο Άρης, ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Αστάνα.

Σκάρτες 25 ημέρες. Τόσες απομένουν για να κάνει ο Άρης το ευρωπαϊκό kick off του στο Conference League με αντίπαλο την Αστάνα!

Και όμως ακόμη ούτε ένα νιόφερτος υπό τις βουλές του Άκη Μάντζιου την ίδια στιγμή που η ομάδα έχει ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και την Τρίτη πετάει στην Αυστρία για το σετάρισμα μέσω των φιλικών αγώνων.

Έχουμε και λέμε: η ομάδα πήγε στη Νάουσα με 22 παίκτες μια και ο Σάσα λόγω Covid δε στάθηκε δυνατό να επιστρέψει εμπρόθεσμα. Από αυτούς  είναι ζήτημα να υπολογίζονται οι 14!

Σιαμπάνης έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα. Ντουάρτε ΔΕΝ υπάρχει. Μαρτίνης, Τσαγκαλίδης, Μαρμαρίδης, Χατζηπιρπιρίδης εμφανίστηκαν για να συμπληρώσουν τις απαιτήσεις στο οικογενειακό δίτερμα, την ίδια στιγμή που η «κολόνα» των μετόπισθεν, ο Λίντσεϊ Ρόουζ ταξιδεύει για να συμφωνήσει με τη Λέγκια.

Συνάμα, ο Μπεναλουάν έμεινε στον Άρη, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι αν ο κόουτς τον υπολογίζει 100%. Μπορεί το CAS ένεκα της υπόθεσης του Ντουρμισάι να μην έχει αποφανθεί τελεσίδικα και να ΄χει «παγώσει» το κομμάτι των μεταγραφικών ανακοινώσεων, αλλά βάσει πηγών μας μόνο δύο παίκτες (στόπερ και winger) έχουν «λοκαριστεί» χωρίς ακόμη να ΄ναι 100% κλεισμένοι!

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Άκης Μάντζιος δεν είναι καλά, αφού το καθεστώς αυτό έχει δημιουργήσει ανασφάλεια στον ίδιο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι σε καθημερινή βάση κοιτούν, αξιολογούν περιπτώσεις, αλλά ακόμη και (εν τη απουσία εν δυνάμει τεχνικού διευθυντή) τα profiles που «προκρίνονται» ΔΕΝ υπάρχει η ανάλογη αποτελεσματικότητα.

Ουαί και αλίμονο φυσικά και έρθει κανένα πρόωρο ράπισμα στην Ευρώπη α λα Κόλος (πέρυσι) διότι θα δημιουργήσει τρομερή αγωνιστική εσωστρέφεια και φυσικά οικονομική ζημία. Και ποιος θα φταίει στο φινάλε;

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 27/6: Ποιος κερδίζει στο Ελλάδα – Ρουμανία;

Υπόκλιση του Τζόκοβιτς στον Σπανούλη

Survivor spoiler αποχώρηση 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Χρόνος περνάει! Παίκτες φεύγουν, νέοι δεν έρχονται και ο Άκης Μάντζιος άγχεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…