ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν θα μπορούσε να αντισταθεί αν ήταν ξύπνια

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος είχε στήσει με τέτοιο τρόπο το σκηνικό, ώστε να μπορέσει να αφαιρέσει τη ζωή χωρίς εκείνη να αντισταθεί.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν θα μπορούσε να αντισταθεί αν ήταν ξύπνια

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, γνωρίζοντας πως η Καρολάιν ξέρει πολεμικές τέχνες, είχε στήσει με τέτοιο τρόπο το σκηνικό το μοιραίο βράδυ, ώστε να μπορέσει να αφαιρέσει τη ζωή της χωρίς εκείνη να αντισταθεί.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αδιευκρίνιστα παραμένουν αρκετά ζητήματα  ακόμη και μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι αυτός είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει με τις τελευταίες προανακριτικές του καταθέσεις ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε ένταση, στα πλαίσια της οποίας ο ίδιος πριν καταλάβει τι είχε συμβεί, είχε βάλει τέλος στη ζωή της συζύγου του.

«Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει.

Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω κι αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρους του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματος μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2 – 3 φορές: την μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις.

Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως ότι ήταν μάταιο» είπε στους αστυνομικούς τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, λίγο πριν οδηγηθεί ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, από την ιατροδικαστική έκθεση δεν φαίνεται να προκύπτουν εκχυμώσεις ή εκδορές που να καταδεικνύουν κάποια μορφή αντίστασης από την πλευρά του θύματος, έστω και ενστικτωδώς σε μία προσπάθεια της να παραμείνει στη ζωή, ιδίως εάν εκείνη τη στιγμή ήταν ξύπνια.

Διαβάστε επίσης:

Νέες εικόνες από τη φυλακή – Ανέκφραστος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Euro 2020 – Βέλγιο – Πορτογαλία: Η «οβίδα» του Αζάρ για το 1-0 (vid)

Survivor: Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Τι αποκάλυψε ο Σάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν θα μπορούσε να αντισταθεί αν ήταν ξύπνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.