ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΝΠΣ Βόλος: Ανοιχτή για τον κόσμο η «πρώτη»!

Ο ΝΠΣ Βόλος πρόλαβε τους λοιμοξιολόγους, ανακοινώνοντας οτι η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα είναι ανοιχτή για τους φίλους των Θεσσαλών!
ΝΠΣ Βόλος: Ανοιχτή για τον κόσμο η «πρώτη»!

Ο ΝΠΣ Βόλος πρόλαβε τους λοιμοξιολόγους, ανακοινώνοντας οτι η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα είναι ανοιχτή για τους φίλους των Θεσσαλών!

Spoiler από τον ΝΠΣ Βόλος! Αναμένοντας την επίσημη τοποθέτηση της επιτροπής των λοιμοξιολόγων για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες η Super League 1, οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν οτι η πρώτη προπόνηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/6 (19.30) στο Πανθεσσαλικό, θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας!

Το παρών θα δώσουν όλα τα νέα αποκτήματα και ο νέος προπονητής των Θεσσαλών Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Το ρόστερ των «κυανέρυθρων» αριθμεί 18 ποδοσφαιριστές. Από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι Κλέιμαν, Τέκιο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Νίνης, Μπαρτόλο, Παπαδόπουλος και Λογαράς.

Έχουν αποκτηθεί ήδη επτά ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Βοϊτκόφσκι, Κότνικ, Φαν Βέερτ, Ροσέρο, Φερνάντεθ, Γκιουλέν και Πουρίτα, ενώ προχωρημένες είναι σε συζητήσεις με τους Ρομέρο και Ρινέρ.

Παράλληλα θα προωθηθούν και θα γίνουν επαγγελματίες δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19 του συλλόγου, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία.

 

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν:

«Την Τετάρτη 30/6 στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων» παρουσία όλων των μεταγραφικών αποκτημάτων, αλλά και του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Η φετινή «πρώτη» θα είναι ανοιχτή στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση για τον Βόλο της νέας αγωνιστικής περιόδου».

 

Διαβάστε επίσης

Βόλος: Ο Δήμαρχος πάει σφαίρα – Ρίφετ Κάπιτς ο επόμενος!

Τσιμπηθείτε: Σάλος στο Twitter με τα 150 ευρώ στους νέους για το εμβόλιο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΠΣ Βόλος: Ανοιχτή για τον κόσμο η «πρώτη»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!