ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 19χρονης Πατήσια: «Μετέφηβος ο βιαστής και όχι άρπαγας – Υπήρξε συναίνεση» – Ποιος το είπε

Περίπλοκη χαρακτηρίζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας την υπόθεση με την καταγγελία 19χρονης για βιασμό της σε διαμέρισμα στα Πατήσια.
Βιασμός 19χρονης Πατήσια: «Μετέφηβος ο βιαστής και όχι άρπαγας – Υπήρξε συναίνεση» – Ποιος το είπε

Περίπλοκη χαρακτηρίζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας την υπόθεση με την καταγγελία 19χρονης για βιασμό της σε διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια.

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση βιασμού 19χρονης κοπέλας, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια δύο αλλοδαπών στα Πατήσια.

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι δυο νεαροί την κράτησαν όμηρο, τη βίαζαν για 3 μέρες και την παράτησαν σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Αττικής για να πάνε διακοπές στη Μύκονο.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών πως οι δύο δράστες την κρατούσαν για τρεις ημέρες σε σπίτι στα Πατήσια παρά τη θέλησή της και την βίαζαν.

Από ‘κει και πέρα, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ότι η 19χρονη τους είχε εκμυστηρευτεί ότι αντιμετώπιζε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και τρία πλημμελήματα. Μεταξύ αυτών, αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού και κατοχή ναρκωτικών.

Οι δυο κατηγορούμενοι έλαβαν από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. Μάλιστα, ο συνήγορος του 20χρονου Χ. Ναούμης και ο αντιπρόσωπος αστυνομικών Αθήνας Ν. Ρήγας μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Σαντικάι: Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα

Ιωνικός: Οι επόμενες αφίξεις στο ρόστερ!

ΣΚΑΪ: Νέο ζευγάρι παρουσιάστρια και δημοσιογράφος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιασμός 19χρονης Πατήσια: «Μετέφηβος ο βιαστής και όχι άρπαγας – Υπήρξε συναίνεση» – Ποιος το είπε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.