MEDIA

Survivor: Τα χάδια του Σάκη στη Μαριαλένα

Η αναφορά του Σάκη στις άσπρες τρίχες της Μαριαλένας και ο εκνευρισμός της.
Survivor: Τα χάδια του Σάκη στη Μαριαλένα

Survivor: Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνδέονται ερωτικά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor: Συχνές είναι οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα στους δυο τους που δείχνουν ότι ενδεχομένως υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλία, εκτίμηση και απλή… άνεση. Την ίδια ώρα διέρρευσε οτι αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 4!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νικητής του πρώτου αγώνα κατάταξης, Σάκης Κατσούλης, δεν δίστασε να κάνει χάδια στη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπροστά σε όλους!

Μάλιστα η οικειότητα που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους είναι τέτοιο που ο Σάκης έκανε αναφορά στις άσπρες τρίχες της Μαριαλένας.

Αφού λοιπόν της έδωσε ένα γλυκό φιλικό στο κεφάλι στη συνέχεια της είπε: «Έχεις ασπρίσει το ξέρεις; Ωρίμασες πρόωρα. Σαν ώριμο φρούτο», με την Μαριαλένα να απαντά: «Άσπρισα; Αν εννοείς έχω βγάλει άσπρες τρίχες. Το ξέρω, από τα 25 μου».

Λίγο αργότερα ο Σάκης έκανε κάτι που εκνεύρισε έντονα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, γεγονός για το οποίο ο Κατσούλης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Στο μεταξύ αποκαλυπτικό βίντεο απαντά στο ερώτημα αν η παραγωγή του Survivor αβαντάρει τη Μαριαλένα;

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο πραγματικός νικητής του MasteChef και όχι η Μαργαρίτα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα – Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για Κέντρικ Πέρι – Έδωσε το «ΟΚ» ο Πρίφτης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Τα χάδια του Σάκη στη Μαριαλένα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.