ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου του ζευγαριού

Νέα μήνυση σε βάρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, κατέθεσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου του ζευγαριού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, κατέθεσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Υπενθυμίζεται ότι οι ψυχολόγοι είχαν ήδη υποβάλει μήνυση εις βάρος της «ψυχολόγου», ζητώντας της να καταθέσει έγγραφα (πτυχία, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κτλ.) για να αποδείξει την επαγγελματική της ιδιότητα.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και έτσι εκπρόσωποι του Συλλόγου μετέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ασφάλεια Αττικής, στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων, για να καταθέσουν εκ νέου μήνυση για να φανεί αν η κ. Μυλωνοπούλου πληροί τις προϋποθέσεις για να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, ο Σύλλογος είχε αντιδράσει και στο θέμα της υπνοθεραπείας, καθώς δεν θεωρείται έγκριτη πρακτική που ασκείται από ψυχολόγους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει από τις νέες και άγνωστες μέχρι σήμερα καταθέσεις που έδωσαν τόσο ο συζυγοκτόνος όσο και η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών ∆ικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το αν η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει διαπράξει το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση αλλά και εκείνο της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κ. Μυλωνοπούλου στην κατάθεση που έδωσε στις 8 Ιουνίου, το ζευγάρι έκανε περίπου δώδεκα συνεδρίες, μια φορά την εβδομάδα, από τα μέσα Νοεμβρίου 2020 και τα μέσα Ιανουαρίου 2021.

«Η Καρολάιν μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου, όπου έγραφε ότι είχε βοηθηθεί πάρα πολύ από τις συνεδρίες και θα ήθελε να διακόψει τις επισκέψεις της».

Η «ψυχολόγος» απάντησε με μήνυμα στον πιλότο στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 και του τόνισε ότι θα έπρεπε να συνεχίσουν, ενώ και εκείνος συμφώνησε. Έκτοτε δεν είχαν ξανά οποιαδήποτε επαφή. Η συγκεκριμένη αναφορά από μέρους της κυρίας Μυλωνοπούλου γεννά πολλά ερωτήματα…

 

Διαβάστε επίσης:

«Θεωρούσα πως ήμουν ανίκανη να γίνω μάνα» – Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπά

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε αλλά θα παίξει στην Basket League;

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν βλέπω στο οπτικό μου πεδίο επανασύνδεση»

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου του ζευγαριού».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Καφέ Σχεδία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΑΕ ΜΜΕ

ExtraTime
Κοινωνία: Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Χθες τα #Τέμπη λέγονταν #Μάτι (#Μάνδρα, #Βαρυμπόμπη, #Πάρνηθα, #Βόρεια_Εύβοια, #Έβρος, #Ρόδος, #...)

Κοινωνία
Κοινωνία: Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και την πίστη του στον Θεό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Και όμως η αλλαγή ώρας είναι και πάλι πολύ κοντά!

Κοινωνία
Κοινωνία: Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Πότε θα μπουν οι συντάξεις Μαρτίου;

Κοινωνία
Ατζέντα: Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η εκκλησία γιορτάζει μεταξύ άλλων τη μνήμη του Αγίου Ονήσιμου του Απόστολου.

Ατζέντα
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

Αφιερωμένη στην Ειρήνη η e-sportime (15/2) που ως άγγελος βοηθάει από ψηλά τους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη τους κατά του παιδικού καρκίνου.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστιανοφοβικός ρατσισμός - Εμπαίζει τον Χριστό ένας κωμικός που υποτίθεται ότι μάχεται για τα Τέμπη - ενώ πολλές οικογένειες θυμάτων στηρίζονται στον Θεό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

Διπλωματικό βατερλώ με τις ΗΠΑ - Ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη λάθος πλευρά της ιστορίας και παρέσυρε μια ολόκληρη χώρα στη διεθνή απομόνωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Ο ιστότοπος έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα θρησκευτικά μνημεία (Ναοί, Μονές, Προσκυνήματα, Μοναστήρια) της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τον κόσμο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων δεν πιστοποιεί τη γνησιότητα των βίντεο - Είναι οι ίδιοι που απέδωσαν στα... έλαια σιλικόνης την έκρηξη 80 μέτρων!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Ο Καθηγητής Στρατιωτικών Σχολών και Σύγχρονων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο : Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Αλγόριθμοι για τον Έλεγχο Αυθεντικότητας Βίντεο

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Ρίγος προκαλεί η μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη γραφείου τελετών - «Η σήψη να γίνεται τόσο γρήγορη που δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το έχω βιώσει»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Η εταιρεία φύλαξης Insterstar δεν έχει κατονομάσει τον υπάλληλο φάντασμα - Έχει κληθεί να καταθέσει εδώ και 8 μήνες αλλά παραμένει «εξαφανισμένος»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία

Κοινωνία