EURO 2020

Euro 2020: Ιστορικό ρεκόρ από αυτογκόλ στη διοργάνωση!

Αυτό το Euro τα έχει όλα. Εκπλήξεις, ματσάρες, μέχρι και...ρεκόρ στα αυτογκόλ, κάτι που κατοχυρώθηκε με αυτό του Ζακάρια στο Ελβετία-Ισπανία.
Euro 2020: Ιστορικό ρεκόρ από αυτογκόλ στη διοργάνωση!

Αυτό το Euro τα έχει όλα. Εκπλήξεις, ματσάρες, μέχρι και…ρεκόρ στα αυτογκόλ, κάτι που κατοχυρώθηκε με αυτό του Ζακάρια στο Ελβετία-Ισπανία.

Τα αυτογκόλ έχουν βαλθεί να… κλέψουν την παράσταση στο Euro 2020, καθώς αυτό του Ζακάρια στο παιχνίδι της Εβλετίας με την Ισπανία ήταν το δέκατο της διοργάνωσης.

Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε όσα αυτογκόλ είχαν σημειωθεί σημειωθεί σε όλα τα υπόλοιπα Euro μαζί.

Συγκεκριμένα είχε μπει από 1 αυτογκόλ στις διοργανώσεις του 1976, του 1996, του 2000 και του 2012, δύο σε αυτήν του 2004 και τρία σε αυτήν του 2016. Σύνολο 9. Ένα παραπάνω αυτογκόλ έχει σημειωθεί μόνο στο Euro 2020 πλέον, το οποίο περνάει στην ιστορία και για αυτό το…ιδιαίτερο ρεκόρ. Και μη ξεχνάμε πως ακόμα βρισκόμαστε στον πρώτο προημιτελικό.

Διαβάστε επίσης:

Ικανή για όλα η Ελβετία

Κορονοϊός: Φόβοι για πιθανό 4ο κύμα της πανδημίας μέσα στον Ιούλιο

Survivor: Τώρα η συνάντηση των παικτών με τους γονείς τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2020: Ιστορικό ρεκόρ από αυτογκόλ στη διοργάνωση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.