MEDIA

Survivor τελικός: Το τελευταίο καθηλωτικό trailer

Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer του φετινού Survivor, αυτό του μεγάλου τελικού!
Survivor τελικός: Το τελευταίο καθηλωτικό trailer

Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer του φετινού Survivor, αυτό του μεγάλου τελικού!

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Τo Survivor αναζητά τον μεγάλο νικητή. Απόψε στις 21:00 ο φαντασμαγορικός τελικός. Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης είναι η τελική δυάδα, αλλά μόνο ένας από τους δυο μπορεί να κερδίσει τις 100.000 ευρώ!

Η ψηφοφορία έληξε στην αρχή του live του ημιτελικού και ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τέθηκαν σε νέα ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε ότι η Μαριαλένα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το SURVIVOR, μία ανάσα πριν από τον τελικό.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ.

Διαβάστε επίσης:

Μια γεύση για το πόσο κοστίζει το Boat Party του Τζέημς Καφετζή

Μπιζότ: Προχωρημένες επαφές με Ολυμπιακό

Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2021: Μέχρι πότε ισχύουν – Τι να προσέχουμε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor τελικός: Το τελευταίο καθηλωτικό trailer», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!