ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίνιγμα τι γνωρίζουν οι γονείς της Καρολάιν

Οι γονείς της Καρολάιν φαίνεται να γνωρίζουν αρκετές πληροφορίες για την δολοφονία που έγινε αλλά δεν έγινα ακόμα γνωστές.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίνιγμα τι γνωρίζουν οι γονείς της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν φαίνεται να γνωρίζουν αρκετές πληροφορίες για την δολοφονία που έγινε αλλά δεν έγινα ακόμα γνωστές.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως γράψαμε «Ήταν ικανός να ρίξει μέχρι το ελικόπτερο της αστυνομίας», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «The Sun», για αυτό τον μετέφεραν από την Αλόννησο στην Αθήνα με δύο σκάφη.

Όσον αφορά τις νεότερες εξελίξεις, οι γονείς της άτυχης Καρολάιν, φαίνεται να γνωρίζουν περισσότερα πράγματα για το κίνητρο που είχε ο πιλότος, ώστε να οδηγηθεί να αφαιρέσει την ζωή από την κόρη τους.

Όπως ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», o Ντέιβιντ Κράουτς, που είναι ο πατέρας της Καρολάιν, τους είπε και άλλα πράγματα στην συνέντευξη που τους έδωσε αλλά τους ζήτησε να μην τα κάνουν γνωστά.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός εκτίμησε πως οι γονείς της ίσως γνωρίζουν κάποια σημαντικά πράγματα και ένα μυστικό, που όταν γίνει γνωστό στο πανελλήνιο θα πέσουν όλοι από τα σύννεφα.

Όλα αυτά πρέπει να γνώριζε η κοπέλα που της αφαιρέθηκε η ζωή και να ήταν από τους λόγους που ο πιλότος σύμφωνα με την ομολογία του την δολοφόνησε, στο ίδιο τους το σπίτι, με ένα θέμα που συνεχίζει να ασχολείται όλη η χώρα και έκανε αίσθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο πατέρας της Καρολάιν – «Περίμενε να κοιμηθεί και μετά την σκότωσε. Ήξερε τι έκανε»

Παναθηναϊκός: Το καλό κλίμα να γίνει οδηγός

Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίνιγμα τι γνωρίζουν οι γονείς της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.