ΕΛΛΑΔΑ

Real Madrid Foundation Basketball Clinic στον Μίλωνα: Ο καλύτερος νέος παίκτης της Basket League, Νίκος Χουγκάζ ήταν δίπλα στα παιδιά

Με τον κορυφαίο νέο παίκτη της Basket League 2020-2021, Νίκο Χουγκάζ, να δίνει το παρών, συνεχίστηκε η δράση στο Real Madrid Foundation Basketball Clinic στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Νέας Σμύρνης «Ο Μίλων».
Real Madrid Foundation Basketball Clinic στον Μίλωνα: Ο καλύτερος νέος παίκτης της Basket League, Νίκος Χουγκάζ ήταν δίπλα στα παιδιά

Με τον κορυφαίο νέο παίκτη της Basket League 2020-2021, Νίκο Χουγκάζ, να δίνει το παρών, συνεχίστηκε η δράση στο Real Madrid Foundation Basketball Clinic στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Νέας Σμύρνης «Ο Μίλων».

Real Madrid Foundation Basketball Clinic- Ο 20χρονος παίκτης, που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Basket League, βρέθηκε κοντά στους αθλητές, τους έδωσε τις συμβουλές του και φυσικά απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις τους.

«Είναι πολύ σημαντικό να είστε το ίδιο ενεργοί στον αθλητισμό και στις προπονήσεις σας» είπε ο Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος συνοδευόταν από τον πατέρα του, Κρις (πρώην παίκτη με μεγάλη καριέρα στην Α1 Κατηγορία και νυν προπονητή στην Γαλλία) και τον αδερφό του, Ρόμπερτ (αγωνίζεται και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Λουϊζιάνα στις ΗΠΑ).

«Θα πρέπει να ακούτε τους προπονητές και τους δασκάλους σας γιατί θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι σε όλα. Το μπάσκετ είναι ένα υπέροχο άθλημα αλλά να ξέρετε ότι δεν είναι μόνο τα καλάθια που βάζει κάποιος. Προσφέρει κι άλλες αξίες. Όπως για παράδειγμα να αποκτήσετε φίλους, να μάθετε να συνεργάζεστε σωστά και να βοηθάτε την ομάδα να γίνεται καλύτερη»

Ο Νίκος Χουγκάζ απαντώντας στις ερωτήσεις των αθλητών υπογράμμισε ότι «δυσκολότερος αντίπαλος ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης» ενώ όταν ρωτήθηκε για το ίνδαλμά του, απάντησε «ο Kobe Bryant».

Χουγκάζ

Η δράση θα συνεχιστεί και την Παρασκευή (9/7), πάντα στην ίδια ποιότητα δουλειάς και με νέες εκπλήξεις. Φυσικά των προπονήσεων θα προηγηθεί, το σεμινάριο προπονητών που γίνεται με τη ευκαιρία του camp. Με αντικείμενο φυσικά την προπόνηση στις νεαρές ηλικίες, κάτι που δεν πρέπει να χάσει κανένας προπονητής αναπτυξιακών προγραμμάτων. Η τεχνογνωσία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια μεγάλη ευκαιρία επιμόρφωσης για προπονητές αφού το πρόγραμμα της ομάδας την τελευταία δεκαετία εξέλιξε και ανέδειξε πολλούς εξαιρετικούς παίκτες.

Real Madrid Foundation Basketball Clinic

Κοντά μας…

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε όλους τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του clinic. Αντίστοιχα, οι ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ πλούσιοι σε βιταμίνες δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια, ζωντάνια και δύναμη στους αθλητές. Κοντά μας βρίσκονται ακόμα η ασφαλιστική εταιρεία FREEDOM που φροντίζει για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων όπως πρέπει, η ŠKODA KOILAKOS που διαθέτει μια ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών αυτοκινήτου και το μοναδικό πρακτορείο στην Ευρώπη που ασχολείται με το εμπόριο αθλητικών καρτών και αναμνηστικών TRACE ‘N CHASE. Όλοι μαζί στηρίζουν ως χορηγοί την προσπάθεια που κάνουμε.

Το Real Madrid Foundation Basketball Clinic είναι powered  by ActiveMedia Group & MGC Soccer Central.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Real Madrid Foundation Basketball Clinic στον Μίλωνα: Ο καλύτερος νέος παίκτης της Basket League, Νίκος Χουγκάζ ήταν δίπλα στα παιδιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ