ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φενέρ ξανά για Γαλανόπουλο, επιβεβαίωση Sportime για Ρίζεσπορ και Νεντελτσεάρου

Η ΑΕΚ έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν ευρωπαϊκές ομάδες φέτος. Και ανάμεσα τους είναι Γαλανόπουλος και Νεντελτσεάρου
ΑΕΚ: Φενέρ ξανά για Γαλανόπουλο, επιβεβαίωση Sportime για Ρίζεσπορ και Νεντελτσεάρου

Η ΑΕΚ έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν ευρωπαϊκές ομάδες αυτό το καλοκαίρι. Και ανάμεσα τους είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Νέο δημοσίευμα στην Τουρκία εμπλέκει σε μεταγραφικό σενάριο με τη Φενέρμπαχτσε τον Κώστα Γαλανόπουλο. Όπως αναφέρει η «fotomac.com», η ομάδα του Βίτορ Περέιρα που είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα μέσου και την εξετάζει. Θυμίζουμε ότι ο Γαλανόπουλος ανανέωσε πέρσι το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και δεσμεύεται με την Ένωση για ακόμη δύο χρόνια.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος , ο οποίος παίζει για την ΑΕΚ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα , μπήκε στο ραντάρ της Φενερμπαχτσέ . Σκόραρε 5 φορές και μοίρασε 1 ασίστ σε 27 παιχνίδια με την ΑΕΚ την περασμένη σεζόν. Ο 23χρονος παίκτης μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στο κέντρο».

Επίσης, η Ρίζεσπορ ενδιαφέρεται για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου, όπως σας αποκάλυψε προ ημερών το Sportime. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Rizenin Sesi» η Ρίζεσπορ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νεντελτσεάρου της τάξης των 700 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο όπως προκύπτει η προσφορά δεν έγινε δεκτή από την Ένωση. Ακόμα αναφέρει, πως η ΑΕΚ έχει στα χέρια της πρόταση και από την Κροτόνε για τον παίκτη ύψους 600 χιλιάδων ευρώ, αλλά ούτε αυτή έγινε αποδεκτή. Τονίζουν ακόμα, πώς η ΑΕΚ κοστολογεί τον Νεντελτσεάρου τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους «κιτρινόμαυρους» λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ο Νεντελτσεάρου έχει αγωνιστεί 25 φορές με την φανέλα της Ένωσης ενώ έχει σημειώσει και ένα γκολ τον περασμένο Νοέμβριο στην νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ με 2-1.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση Λε Ταλέκ στα Σπάτα -Ξεκίνησε η επιστροφή Σιμόες (vids)

Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών – Πρόστιμα στις δομές και χωρίς αποδοχές οι αρνητές εργαζόμενοι

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για τις πρωινές καλοκαιρινές εκπομπές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Φενέρ ξανά για Γαλανόπουλο, επιβεβαίωση Sportime για Ρίζεσπορ και Νεντελτσεάρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.