ΙΤΑΛΙΑ

Serie A: Απαγορεύεται το πράσινο χρώμα στις φανέλες!

Το πράσινο χρώμα στην φανέλα δεν θα είναι αποδεκτό στο καμπιονάτο, κάτι που ζητήθηκε που έχει να κάνει με την τηλεόραση.
Serie A: Απαγορεύεται το πράσινο χρώμα στις φανέλες!

Serie A: Σε μια απόφαση που θα προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε η ιταλική λίγκα, αφού πλέον θα απαγορεύεται το πράσινοι χρώμα στις φανέλες!

Κάτι που θα φέρει μια μικρή αναταραχή στις ομάδες  της Serie A . Γιατί το πράσινο χρώμα υπάρχει σε αρκετές φανέλες. Και σε ορισμένες ομάδες έχει να κάνει με τις δεύτερες ή τρίτες εμφανίσεις τους.

Η αλλαγή βέβαια θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν. Όχι την φετινή. Κι έχει να κάνει με υπαγόρευση του τηλεοπτικού δικτύου που έχει τα δικαιώματα.

Και έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν φαίνονται καλά στην τηλεόραση με το πράσινο του αγωνιστικού χώρου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η Σασουόλο. Της οποίας η φανέλα είναι πράσινη, αλλά έχει και μαύρες ρίγες.

Κάτι που πρέπει να αποσαφηνιστεί για το τι θα ισχύσει.

Το άλλο πρόβλημα έχει να κάνει με τις δεύτερες και τρίτες εμφανίσεις. Οι Λάτσιο, Αταλάντα είχαν πράσινο στις εναλλακτικές τους εμφανίσεις.

Σίγουρα πάντως είναι ένα θέμα που αναμένεται να φέρει συζήτηση. Αν και τα κανάλια είναι αυτά που αποφασίζουν για πολλά πράγματα. Γιατί είναι και αυτά που πληρώνουν πολλά για τα δικαιώματα. Για αρκετούς συλλόγους είναι ένα βασικό τους έσοδο. Και ίσως να μην θέλουν και πολύ να πάνε κόντρα.

Δεν αποκλείεται αυτό  να αποτελέσει και προπομπό για άλλες χώρες. Να ζητηθεί κάτι ανάλογο από τους τηλεοπτικούς παρόχους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Serie A: Απαγορεύεται το πράσινο χρώμα στις φανέλες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.