ΣΤΙΒΟΣ

Tρελό άλμα και πρώτος Ευρωπαίος ο Τεντόγλου!

Απίστευτη εμφάνιση έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ “Χανιά 2018”. “Προσγειώθηκε” στα 8,19 μ. (-0,7), επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη της καριέρας του, έως τώρα. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι άρχισε με 7,84 μ. (1,0), συνέχισε με 7,99 μ. (1,1) και 8,01 (0,5) και 7,96 μ. και άφησε την πέμπτη προσπάθεια. Ο Τεντόγλου έγινε ο κορυφαίος...
Tρελό άλμα και πρώτος Ευρωπαίος ο Τεντόγλου!

Απίστευτη εμφάνιση έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ “Χανιά 2018”. “Προσγειώθηκε” στα 8,19 μ. (-0,7), επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη της καριέρας του, έως τώρα.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι άρχισε με 7,84 μ. (1,0), συνέχισε με 7,99 μ. (1,1) και 8,01 (0,5) και 7,96 μ. και άφησε την πέμπτη προσπάθεια. Ο Τεντόγλου έγινε ο κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη και έδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι σε θέση να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

“Ήθελα μια καλύτερη επίδοση και αυτό γιατί βλέπω και στις προπονήσεις πως μπορώ να κυνηγήσω μεγαλύτερα άλματα. Σήμερα έκανα άλματα για πρώτη φορά με ολόκληρη τη φορά μου και αυτό είχε ως συνέπεια να κάνω κάποια λάθη”, είπε ο Τεντόγλου, που θα συνεχίσει στις 2 Ιουνίου στο Χένγκελο.Δεύτερος με 7,67 μ. (1,1) ήταν ο Μιχάλης Μερτζανίδης και ο τρίτος ο Ντίνο Πίρβαν με 7,66 μέτρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tρελό άλμα και πρώτος Ευρωπαίος ο Τεντόγλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.