ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Οι προβλέψεις του Sportime (Γυναίκες)

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου ξεκινάει ο βασιλιάς των σπορ, ο Στίβος και το Sportime κάνει τις προβλέψεις του για τις νικήτριες στη διοργάνωση.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Οι προβλέψεις του Sportime (Γυναίκες)

Την Παρασκευή ξεκινάει ο βασιλιάς των σπορ, ο Στίβος και το Sportime κάνει τις προβλέψεις του για τις νικήτριες στη διοργάνωση.

Γυναίκες

100μ.: Η τρομερή Τζαμαϊκανή Σέλι-Αν Φρέιζερ Πράις είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

200μ.: Τον πρώτο λόγο πιστεύουμε ότι έχει η Βρετανίδα Ντίνα Άσερ- Σμιθ, αλλά εξαιρετικά έχει τρέξει φέτος η Αμερικανίδα Γκαμπριέλε Τόμας.

400μ.: Δεν νομίζουμε ότι χάνει αυτή τη φορά η Σόνι Μίλερ- Ουίμπο από τις Μπαχάμες.

800μ.: Δύσκολη επιλογή, απρόβλεπτο αγώνισμα. Ένα προβάδισμα έχει η Κουβανή Ρόουζ Μαρί Αλμάντσα, αλλά την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο έχει η νεαρή Αμερικανίδα Έιθινγκ Μου.

1.500μ.: Μεγάλο τελικό περιμένουμε, αν είναι στην κούρσα λογικά η Κενυάτισσα Φέιθ Κιπιέγκον κόντρα στην Ολλανδή Σιφάν Χασάν.

5.000μ.: Θα ποντάραμε στην Κενυάτισσα Έλεν Ομπίρι που πάει μάλιστα, για το «νταμπλ».

10.000μ.: Η Κενυάτισσα Έλεν Ομπίρι, αλλά θα δεχθεί την πίεση της Λετενσεμπέτ Γκιντέι από την Αιθιοπία και της Ολλανδής Σιφάν Χασάν.

Μαραθώνιος: Τον πρώτο λόγο έχει η Κένυα και θα είναι μάχη μεταξύ της Πέρες Τζεπτσιρτσίρ, Τζόισλιν Τσεπκοσγκέι και Ρουθ Τσεπνγκέτιτς.

3.000μ. στιπλ: Κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει την Αμερικανίδα Έμα Κόμπερν, αλλά υπάρχει και η κορυφαία φέτος και πολύ ικανή Κενυάτισσα Άιβιν Κίγενγκ.

100μ. εμπόδια: Το Πουέρτο Ρίκο πάει για χρυσό έχοντας τη δική του… βασίλισσα Τζάσμιν Καμάτσο- Κουίν που είναι φαβορί και για να σπάσει το ολυμπιακό ρεκόρ και γιατί όχι το παγκόσμιο!

400μ. εμπόδια: Με φόρα από το παγκόσμιο ρεκόρ, η Αμερικανίδα Σίντνεϊ Μακλάφλιν είναι φαβορί για το χρυσό. Η μόνη που μπορεί να την κοντράρει είναι η συμπατριώτισσά της και παγκόσμια πρωταθλήτρια Νταλάιλα Μουχάμαντ.

Ύψος: Η Ρωσίδα, που κατεβαίνει ως ανεξάρτητη, Μαρία Λασιτσκένε είναι το φαβορί, αλλά όχι στην καλύτερη κατάσταση και η μεγάλη της αντίπαλος θα είναι η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσικ. Θα ποντάραμε στη δεύτερη και αν μπορούμε να πούμε έκπληξη θα λέγαμε την Αυστραλή Νίκολα Μακντέρμοτ.

Επί κοντώ: Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την κάτοχο του τίτλου, που φυσικά είναι η Κατερίνα Στεφανίδη. Ικανή πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις. Στο Τόκιο θα έχει δύο Αμερικανίδες γνώριμές της για αντιπάλους, την Σάντι Μόρις και την Κέιτι Ναζότ. Στο παιχνίδι και η Ρωσίδα- Ανεξάρτητη- Αντζέλικα Σιντόροβα. Μάχη των αιθέρων, πιστεύουμε με ευτυχή ελληνική κατάληξη!

Μήκος: Τελικός με τα μετάλλια πιστεύουμε να κριθούν με πάνω από 7 μέτρα. Η Αμερικανίδα Μπρίτνεϊ Ρις έχει τον πρώτο λόγο. Πιο κοντά είναι η Νιγηριανή Έσε Μπρούμε. Πάντως, όλα μπορεί να γίνουν όταν υπάρχουν στον αγώνα ακόμη η Ρωσίδα- Ανεξάρτητη- Ντάρια Κλισίνα, που περιμένει τη στιγμή της, όπως και η Σέρβα Ιβάνα Σπάνοβιτς.

Τριπλούν: Το χρυσό μάλλον έχει κλειδώσει από την Γιούλιμαρ Ρόχας από τη Βενεζουέλα, που γιατί όχι να επικρατήσει και με παγκόσμιο ρεκόρ.

Σφαιροβολία: Είναι ένας αγώνας που υπάρχει η Κινέζα Λιζιάο Γκονγκ, κορυφαία φέτος και σπουδαία ρίπτρια, αλλά η Νεοζηλανδή Βάλερι Άνταμς θέλει και μπορεί να γράψει ιστορία.

Δισκοβολία: Δύο αθλήτριες που ήταν και σημαιοφόροι των χωρών τους είναι τα φαβορί, η Κροάτισσα Σάντρα Πέρκοβιτς και η Κουβανή Γιαμέ Πέρεζ.

Σφυροβολία: Οι φετινές επιδόσεις της Αμερικανίδας ΝτεΆνα Πράις τη χρίζουν φαβορί και μόνο η ικανότητα και η εμπειρία της Πολωνής Ανίτα Βλόνταρτσικ είναι το… εμπόδιο.

Ακοντισμός: Επειδή στους άνδρες ο ακοντισμός είναι γερμανική υπόθεση, μπορεί να γίνει «νταμπλ» στις γυναίκες με την Κριστίν Χούσονγκ. Κορυφαία πάντως και η μόνη που έχει ρίξει φέτος πάνω από τα 70 μέτρα είναι η Πολωνή Μαρία Αντρέιτσικ.

Έπταθλο: Έκπληξη με ουγγρική υπογραφή με την Κσένια Κριζάν, πρώτο μετάλλιο για τις ΗΠΑ με την Έρικα Μπούγκαρντ από την εποχή της Τζάκι Τζόινερ Κέρσι ή «κρύβει» κάτι η Βελγίδα Ναφισάτου Τιάμ που δεν έχει δείξει πολλά τη φετινή σεζόν.

20χλμ. βάδην: Δεν νομίζουμε ότι χάνουν οι Κινέζες βαδίστριες. Ζιάγιου Γιάνγκ και Χονγκ Λιού έχουν τον πρώτο λόγο.

4×100μ.: Πολύ δυνατή είναι η Τζαμάικα και πάντα υπολογίσιμες οι Αμερικανίδες.

4×400μ.: Αήττητες μοιάζουν οι ΗΠΑ.

Μικτή 4×400μ.: Για πρώτη φορά Μικτή και τον πρώτο λόγο έχουν οι ΗΠΑ που πάνε και για παγκόσμιο και ολυμπιακό ρεκόρ φυσικά στο αγώνισμα. Δυνατή πάντως ομάδα έχει η Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά και η Τζαμάικα.

 

 

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Οι προβλέψεις του Sportime (Γυναίκες)».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Καραλής από άλλον πλανήτη! Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ

Καραλής από άλλον πλανήτη! Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ για τρίτη φορά από την αρχή της σεζόν

Στίβος
Στίβος: Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής – Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό

Πάλι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο ο Εμμανουήλ Καραλής

Στίβος
Σπορ: Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τα αθλήματα που είναι για γυναίκες θα παραμείνουν για γυναίκες. Φαινόμενα Ιμάνε Κελίφ τελείωσαν με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ!

Σπορ
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

ΣΕΓΑΣ: Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών!

Καλεί όλα τα σωματεία του ο ΣΕΓΑΣ!

Στίβος
Στίβος: Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Μεγάλος Καραλής, πέταξε στα 5,90μ.

Σπουδαίος Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5,90μ. και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο μίτινγκ της Καέν

Στίβος
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Στίβος: Μιχάλης Σταματόγιαννης: Έχασα τα καλύτερα δύο χρόνια μου – Νιώθω πίκρα αλλά πρέπει πια να το αφήσω πίσω

Μιχάλης Σταματόγιαννης: Έχασα τα καλύτερα δύο χρόνια μου – Νιώθω πίκρα αλλά πρέπει πια να το αφήσω πίσω

Τίποτα δεν προμήνυε τότε, όταν ο Μιχάλης Σταματόγιαννης πήγαινε μετά τον αγώνα του στα Παπαφλέσσεια για να δώσει οικειοθελώς δείγμα για έλεγχο ντόπινγκ, ότι θα βρισκόταν θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Στίβος
Στίβος: 41ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Χαράλαμπος Πιτσώλης – Τα αποτελέσματα

41ος Μαραθώνιος Αθήνας: Νικητής ο Χαράλαμπος Πιτσώλης – Τα αποτελέσματα

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης είναι ο μεγάλος νικητής του 41ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Στίβος
Στίβος: Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μαρινάκου και Πετρουλάκης πρώτευσαν στα 10 χλμ.

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Μαρινάκου και Πετρουλάκης πρώτευσαν στα 10 χλμ.

Ρεκόρ η Μαρινάκου - Πρώτη νίκη για Πετρουλάκη στα 10 χλμ.

Στίβος
VIRAL: Η… σαβούρδα του Μο Φάρα σε κυλιόμενο διάδρομο!

Η… σαβούρδα του Μο Φάρα σε κυλιόμενο διάδρομο!

Χιουμοριστικό βίντεο με τον πρώην χρυσό πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Μο Φάρα να... κουτρουβαλάει σε διάδρομο.

VIRAL
Στίβος: Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για Καλλιμάρμαρο : Γίνονται συναυλίες, αλλά απαγορεύεται η είσοδος στους αθλητές…

Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για Καλλιμάρμαρο : Γίνονται συναυλίες, αλλά απαγορεύεται η είσοδος στους αθλητές…

Εύλογος ο προβληματισμός που εξέφρασε ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος για το Καλλιμάρμαρο και τους αθλητές που δεν έχουν πια πρόσβαση.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ : Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται – Άριστη σχέση και συνεργασία με τη Σοφία Σακοράφα

ΣΕΓΑΣ : Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται – Άριστη σχέση και συνεργασία με τη Σοφία Σακοράφα

Το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ είναι γεγονός και η λάθος ανάγνωσή του έφερε παρερμηνείες. Ο Κώστας Κεντέρης δεν υποβαθμίζεται.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Από την ταραχή στην τεράστια νίκη μια κυβίστηση δρόμος

ΣΕΓΑΣ: Από την ταραχή στην τεράστια νίκη μια κυβίστηση δρόμος

Από εκεί που μπορεί να μην είχε καν μέλη στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΓΑ «επειδή η 2η ευκαιρία κερδίζεται», φτάσαμε στη συντριπτική νίκη.

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Πρώτοι Κώστας Κεντέρης και Τασούλα Κελεσίδου!

ΣΕΓΑΣ: Πρώτοι Κώστας Κεντέρης και Τασούλα Κελεσίδου!

Πρώτος σε προτίμηση από τα σωματεία ανάμεσα στα μέλη που εκλέγονται αναδείχθηκε ο Κώστας Κεντέρης. Ψηλά στη λίστα και η Τασούλα Κελεσίδου.

Στίβος