ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Αυτός είναι ο λόγος που κέρδισε ο Μίλτος Τεντόγλου!

Συγκλονιστικός ο Μίλτος Τεντόγλου, που πήρε το χρυσό μετάλλιο και ανέβασε την Ελλάδα στα ουράνια.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Αυτός είναι ο λόγος που κέρδισε ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Συγκλονιστικός ο Μίλτος Τεντόγλου, που πήρε το χρυσό μετάλλιο και ανέβασε την Ελλάδα στα ουράνια.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος στο Τόκιο, κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.

Το Twitter αποθεώνει την απίστευτη εμφάνιση του, την ώρα που ο ίδιος παρουσιάστηκε χαλαρός στη συνέντευξη που έδωσε μετά τον τελικό.

Μάλιστα αναφέρθηκε και η επική δήλωση που είχε κάνει για την κοπέλα του, που του σπάει τα νεύρα και τον κάνει να πηγαίνει τσιτωμένος στους αγώνες.

Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο έγινε και τώρα, αλλά σίγουρα ό,τι και αν ήταν αυτό, πέτυχε και μάλιστα με το παραπάνω.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακoί Αγώνες 2020: Έστειλε τα συγχαρητήρια του ο Αυγενάκης στον Τεντόγλου!

Ολυμπιακoί Αγώνες 2020- Στίβος: Πέρασε ημιτελικά η Ραφαέλα Σπανουδάκη

e-Sportime (2/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ο Μίλτος Τεντόγλου… πέταξε! Κι εμείς μαζί του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Αυτός είναι ο λόγος που κέρδισε ο Μίλτος Τεντόγλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.