ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ριέκα στον επόμενο γύρο του Conference League

Ο ΠΑΟΚ αφού πέρασε το «εμπόδιο» της Μποέμιαν, θα «κοντραριστεί» με την Ριέκα στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.
ΠΑΟΚ: Με Ριέκα στον επόμενο γύρο του Conference League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ριέκα στην επόμενη φάση του Europa Conference League, έπειτα και την νίκη του επί της Μποέμιαν.

Ο ΠΑΟΚ μετά και τη πρόκριση κόντρα στην Μποέμιαν με 2-0 έμαθε την επόμενη αντίπαλό του. Ο δικέφαλος περίμενε τον νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν – Ριέκα. Τελικά, το αποτέλεσμα έφερε τους Κροάτες στο «δρόμο» του.

Η Ριέκα επικράτησε της Χιμπέρνιαν με 4-1 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και πήρε πανηγυρική πρόκριση, σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο πρώτος αγώνας μεταξύ των «ασπρόμαυρων» και της Ριέκα θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 19 Αυγούστου. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 26 του ίδιου μήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ – Μποέμιαν: Αντικυβερνητικά συνθήματα στην Τούμπα και γνωστό σύνθημα κατά Μητσοτάκη

ΠΑΟΚ: Πανό με… νόημα στην Τούμπα – «Αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε στις διακρίσεις»

Δημήτρης Ουγγαρέζος εκτός AΝΤ1 και ραδιόφωνο: «Αποχωρώ, γιατί πρέπει… Ναι, είμαι χ@@@@νος»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Με Ριέκα στον επόμενο γύρο του Conference League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.