ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΙΔΗ

ΠΑΟΚ: Η παλιοσειρά «κουβάλησε» αλλά η ομάδα «φωνάζει» για ενίσχυση

Η πρόκριση μπορεί να ήρθε με τον παλιό καλό Μπίσεσβαρ, τον εκπληκτικό Ελ Καντουρί και τον ηγέτη Βιεϊρίνια αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.
ΠΑΟΚ: Η παλιοσειρά «κουβάλησε» αλλά η ομάδα «φωνάζει» για ενίσχυση

Η παλιοσειρά «κουβάλησε» χθες τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιαν. Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια θύμισαν τους παίκτες της σεζόν του νταμπλ και χάρισαν την πρόκριση στους «ασπρόμαυρους».

Η τριάδα, που πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Λουτσέσκου στον πάγκο προ διετίας πήρε πάνω της την υπόθεση πρόκριση στο χθεσινό ματς και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ γύρισε από τον δανεισμό του αναγεννημένος.

Ήταν εμφανές σε κάθε του κίνηση χθες στην Τούμπα, από τα πρώτα λεπτά βρήκε ρυθμό, σέρβιρε το γκολ στον Σβαμπ και στη συνέχεια σκόραρε κι ο ίδιος σε μία εξαιρετική για τον ίδιο βραδιά. Θύμισε ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και έμοιαζε σαν την καλύτερη καλοκαιρινή «μεταγραφή» του δικεφάλου στο γήπεδο.

Κανονικές μεταγραφές ήταν ο Γιασμίν Κούρτιτς και ο Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι μπορεί να μην ήταν χθες στο 100% της ετοιμότητάς τους, ωστόσο η ποιότητα, που διαθέτουν ξεχειλίζει στον αγωνιστικό χώρο και είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσουν πολύ τον ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, παρά το γεγονός πως η πρόκριση δεν «καθάρισε» νωρίς και το ματς πήγε μέχρι το τέλος.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να πήρε αυτό, που ήθελε χθες και να είχε ορισμένα πολύ καλά διαστήματα, ωστόσο χρειάζεται χρόνο και ποιοτικές προσθήκες.

Οι μεταγραφές είναι απαραίτητες το επόμενο διάστημα και πρέπει να γίνουν άμεσα. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ευκαιρία να ενισχυθεί και να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητές του να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός, που είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου της Super League φαίνεται να «ψάχνεται».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ: Πατάει «γκάζι» για Γκάρι Ροντρίγκες – Τα δεδομένα για τον εξτρέμ της Αλ Ιτιχάντ

Θύρα 4: «Η ομάδα μοιάζει παρατημένη μην μιλάτε για τίτλους!»

Αρναούτογλου Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας – Πότε ανεβαίνει και πάλι

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Η παλιοσειρά «κουβάλησε» αλλά η ομάδα «φωνάζει» για ενίσχυση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.