ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Live η συνέντευξη τύπου των Μαρτίνς, Σωκράτη

Παρακολουθήστε live την συνέντευξη τύπου του αγώνα Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Live η συνέντευξη τύπου των Μαρτίνς, Σωκράτη

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Μια μέρα έμεινε για την πρώτη μάχη που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός αναφορικά με τα play off του Europa League. Υποδέχεται την Πέμπτη την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλύει την εικόνα που έχει στο μυαλό για την πρώτη αναμέτρηση. Στο πλάι του ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Που εκπροσωπεί τους παίκτες.

Οι δηλώσεις τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γιατί προέρχονται μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς. Αλλά και την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη. Που τα… έχωσε στους παίκτες για την εικόνα που είχαν.

Μια ομιλία που τσίτωσε τους παίκτες και θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Ώστε να κάνουν χαρούμενο και τον κόσμο. Η παρουσία στους ομίλους του Europa League είναι πλέον ο μεγάλος στόχος. Και θα τα δώσουν όλα για να εκπληρωθεί.

Παρακολουθήστε live την συνέντευξη τύπου στο βίντεο που ακολουθεί μέσω του Olympiacos TV:

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Μόνο έτσι δεν θα πάει ο Σεμέδο στην Γουλβς

Ολυμπιακός: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο Μανωλάς – Προς Νάπολι ο Καμαρά!

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τρόμο»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Live η συνέντευξη τύπου των Μαρτίνς, Σωκράτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!