ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι επιλογή μου, έχω επιφυλάξεις» – Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει χωρίς φόβο!

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη μίλησε ανοιχτά και με επιχειρήματα για την απόφαση της να μην εμβολιαστεί!
Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι επιλογή μου, έχω επιφυλάξεις» – Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει χωρίς φόβο!

Μαρία Αλιφέρη: Ολοένα και αυξάνονται οι φωνές κατά της υποχρεωτικότητας του εμβόλιου καθώς μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, άλλο ένα δημόσιο πρόσωπο, χωρίς φόβο και με επιχειρήματα μίλησε για τα αυτονόητα.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Αλιφέρη δήλωσε ανοιχτά πως δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του Covid-19 καθώς διατηρεί τις επιφυλάξεις της, κάτι το οποίο αποτελεί επιλογή του κάθε ανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Αλιφέρη εξέφρασε μέσω συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν»  μια διαφορετική θέση από αυτή που επιβάλλουν το σύνολο των ΜΜΕ και ο πολιτικός κόσμος στηρίζοντας αυτή της την απόφαση με επιχειρήματα εντελώς ανθρώπινα και λογικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πώς βιώσατε την περίοδο της καραντίνας;

Τη βίωσα μια χαρά, χωρίς να θέλω να ακουστεί προκλητικό. Η αμέσως προηγούμενη περίοδος είχε πολλή κούραση με πάρα πολλά. Ήταν ευκαιρία για ηρεμία, για εσωτερική ματιά στον εαυτό μου. Όσα είχα στερηθεί, βρήκα το χρόνο να τα κάνω. Ασχολήθηκα με το σπίτι, με τους φίλους μου, με το διάβασμα. Τα έκανα όλα, χωρίς το τρέξιμο. Επίσης έχω συγκεντρωθεί να γράψω έναν θεατρικό μονόλογο που με ενδιαφέρει και μακάρι να μου βγει. Δεν μπορώ ακόμα να σου πω πιο πολλά.

Φοβηθήκατε την πανδημία; Εμβολιαστήκατε;

Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι επιλογή μου, έχω επιφυλάξεις. Αυτό που παρατηρείται, οι μισοί γιατροί εναντίον των άλλων μισών, οι μισοί νομικοί εναντίον των άλλων νομικών κλπ. Όλο αυτό με κάνει επιφυλακτική και με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Η ευκολία με την οποία ο Έλληνας «γλιστράει» στο διχασμό.

Θέλεις εμβολιάζεσαι, δεν θέλεις δεν εμβολιάζεσαι. Απλά και ξεκάθαρα. Όλα τα άλλα δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται.

Όσον αφορά την πανδημία, όχι δεν τη φοβήθηκα. Είμαι τελείως ουδέτερη. Είμαι εναντίον σε όλο αυτό το κλίμα φόβου και γενικώς σε ότι επιβάλλεται, σε ότι εκφοβίζει, σε ότι απειλεί, έχω πάντα έναν τρόπο να τα αντιμετωπίζω ήρεμα και αποστασιοποιημένα. Ασφαλώς υπάρχει ιός, ασφαλώς υπάρχει κίνδυνος αλλά μέχρι εκεί. Ο φόβος, ο πανικός και οι υπερβολές είναι εκ του πονηρού.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τρόμο»

Νίκος Οικονομόπουλος: Ρίχνουν λάσπη σε έναν άνθρωπο που δοκιμάζεται – Πήραν πάλι μπρος οι «μηχανές» διαδικτυακού λιντσαρίσματος

ΠΑΟΚ: Επίσημα ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ ο Τζιοβίνκο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι επιλογή μου, έχω επιφυλάξεις» – Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει χωρίς φόβο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.