ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η Νανά Ταπάσκου – Γνωστό μοντέλο των 90s

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του μοντέλου των '90s, Νανάς Ταπάσκου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Πέθανε η Νανά Ταπάσκου – Γνωστό μοντέλο των 90s

Σοκ προκάλεσε στο χώρο της showbiz ο ξαφνικός θάνατος της Νανάς Ταπάσκου.

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα των ’90s έφυγε από την ζωή με τον λόγο του θανάτου της να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστός. Η είδηση η οποία έγινε αμέσως γνωστή, σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Έκανε τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε γνωστά σίριαλ όπως ο «Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα».

Αργότερα η Νανά Ταπάσκου άφησε πίσω της το χώρο της showbiz θέλοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον επιχειρηματία, Μαυρουδή Αναγνωστάρα. Η Νανά είχε δυο παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Σέρρες όπου μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφετέρια.

Φίλοι και συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Μουκίδης και ο Άκης Δείξιμος, την αποχαιρετούν στα social media και δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός σήμερα – νέα μέτρα: Τι ισχύει για τα σχολεία

Φρεγάτες: Δεν τρελαθηκαν οι Ιταλοί και δίνουν αύριο δυο FREMM στην Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώνεται ο δανεισμός του Βιτάλ από τους Βραζιλιάνους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε η Νανά Ταπάσκου – Γνωστό μοντέλο των 90s», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.