NBA

Η φωτογραφία… κάλεσμα του Μπούκερ στον Τάουνς (pic)

Φωτογραφία του σέντερ της Μινεσότα με φανέλα του Φοίνιξ, άναψε... φωτιές στους «Λύκους»
Η φωτογραφία… κάλεσμα του Μπούκερ στον Τάουνς (pic)

Μια φωτογραφία του Καρλ Άντονι Τάουνς, με την φανέλα του Φοίνιξ, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στον κόσμο του ΝΒΑ. Η φωτογραφία αυτή έγινε post στο twitter από τον γκαρντ τον Φοίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ και άναψε φωτιές, καθώς ο Τάουνς φέρεται να έχει έρθει σε ρήξη με την διοίκηση των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Στην ομάδα της Μινεσότα έχουν πολλά παράπονα από τον νεαρό σέντερ για την αδιαφορία που λένε πως έδειξε στα ματς των πλέι οφ, έχοντας υπερβολικά χαμηλή απόδοση, με τον Τάουνς να «ψάχνεται» για ανταλλαγή.

Έτσι ήρθε και αυτό το ποστάρισμα με τον παίκτη να φορά φανέλα τον Σανς από τον Μπούκερ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο κολέγιο (Κεντάκι). Σίγουρα το φετινό καλοκαίρι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς οι «Λύκοι» πάνω που άρχισαν να χτίζουν μια ομάδα καλή για τα πλέι οφ, έχουν προβλήματα με ένα από τα μεγάλα αστέρια τους, ενώ και ο Γουίγκινς στη διάρκεια της σεζόν έδειξε να είναι δυσαρεστημένος από τον ρόλο του στην ομάδα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η φωτογραφία… κάλεσμα του Μπούκερ στον Τάουνς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.