STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Στηρίζει έμπρακτα τους πυρόπληκτους!

Την έμπρακτη στήριξη της προς τους πυρόπληκτους έδειξε με μια αξιέπαινη κίνηση η Super League.
Super League: Στηρίζει έμπρακτα τους πυρόπληκτους!

Σε μια εξαιρετικά σημαντική και αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Super League που αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τους πυρόπληκτους που περνούν δύσκολες ώρες μετά τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα την Ελλάδα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Super League προχώρησε άμεσα στην έμπρακτη οικονομική και υλική στήριξη των πυρόπληκτων, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συναισθανόμενη το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν οι πυρκαγιές, η Super League υλοποίησε συγκεκριμένες ενέργειες υλικής και χρηματικής ενίσχυσης των συμπολιτών μας που επλήγησαν.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμπράττουν οικονομικά όλες οι ομάδες της Super League, καθώς και η Interwetten, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Interwetten.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, οι ομάδες έσπευσαν να αποστείλουν στις πληγείσες περιοχές τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας.

Επιπρόσθετα, η SL ενίσχυσε οικονομικά με το ποσόν των 100.000 ευρώ θεσμικούς φορείς στήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, αλλά και φιλοζωικούς οργανισμούς, με τη δέσμευση ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας, αλλά και της πανίδας, ως ανταπόδοση του ποδοσφαίρου στην κοινωνία και το περιβάλλον.

H Super League διένειμε την οικονομική ενίσχυση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Ταμείο Κρατικής Αρωγής και το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΕΠΣ Ευβοίας, η SL προχωράει τη διαδικασία αποστολής αθλητικού εξοπλισμού για τα ποδοσφαιρικά σωματεία, με βάση την καταγραφή των ζημιών από τους αρμόδιους και των αναγκών που έχουν προκύψει, ώστε να μπορέσουν να ορθοποδήσουν το συντομότερο δυνατόν, προσφέροντας διέξοδο στους νέους της περιοχής.

Επιπλέον, η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος  2021-22 είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων, μια ακόμα πρωτοβουλία που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.

Η Super League και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, στέλνουν ένα μήνυμα:

Η SUPER LEAGUE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Ενισχύστε κι εσείς τους πυρόπληκτους, γιατί κάθε ευρώ, κάθε προσφορά μετράει!

Με το hashtag #slgr_hope η Super League θα συντονίσει την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης υπέρ των πυρόπληκτων.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Eurobank

IBAN: GR 26 0260 2400 0003 002 0120 5013

Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής

Τράπεζα της Ελλάδος
ΙΒΑΝ: GR 95 0100 02300 00002 341 22 7461

ΑΝΙΜΑ

Eurobank
IBAN: GR 46 0260 0520 0002 101 0115 2035

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Στον «αέρα» ο Χασάν – Ψάχνεται για πρόταση ο Μέντες

Τζόλης: Έλαμψε το «διαμάντι» της Νόριτς με σούπερ ντεμπούτο

Χριστίνα Κεφαλά: Έβαλε τις κάλτσες της και πάει για ποδόσφαιρο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League: Στηρίζει έμπρακτα τους πυρόπληκτους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.