ΚΟΣΜΟΣ

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν μαστίγωσαν και χτύπησαν με όπλα νεαρούς επειδή φορούσαν τζιν! (vid)

Σοκ προκάλεσε η εικόνα των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν να χτυπούν με μανία νεαρούς επειδή απλά αυτοί έκαναν το λάθος να φορέσουν τζιν!
Αφγανιστάν: Ταλιμπάν μαστίγωσαν και χτύπησαν με όπλα νεαρούς επειδή φορούσαν τζιν! (vid)

Αφγανιστάν: Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται καθημερινά από το Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν να έχουν επιβάλλει κυριολεκτικά τους δικούς τους νόμους στη χώρα.

Φαίνεται πως δεν αρκούσε η απόφαση να βγάλουν στους δρόμους τις ειδικές δυνάμεις καθώς φροντίζουν και οι ίδιοι να «αποκαταστούν» την τάξη σύμφωνα πάντα με τις δικές τους αντιλήψεις.

Κάτι τέτοιο έγινε και με μερικούς νεαρούς Αφγανούς που αποφάσισαν να φορέσουν τζιν και το πλήρωσαν πολύ ακριβά καθώς οι Ταλιμπάν τους μαστίγωσαν και τους χτύπησαν με μανία με τα όπλα τους!

Το περιστατικό προκαλεί για ακόμη μια φορά σοκ τη στιγμή που αρκετοί Αφγανοί δημοσίευσαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι μέλη των Ταλιμπάν τους κατηγορούσαν για ασέβεια έναντι του Ισλάμ, επειδή φορούσαν τζιν.

Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις, ένας νεαρός υποστηρίζει ότι περπατούσε με τους φίλους του στην Καμπούλ όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Ταλιμπάν. Εκείνος κατάφερε να ξεφύγει, αλλά οι υπόλοιποι κρατήθηκαν υπό την απειλή όπλου από τους μαχητές, οι οποίοι τους μαστίγωσαν στη μέση του δρόμου. Άλλος διακρίνεται να δέχεται χτυπήματα από το όπλο μαχητή που τον κυνηγούσε με μανία.

Ένας αξιωματούχος των Ταλιμπάν δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Etilaatroz ότι το κίνημα δεν έχει καταλήξει ακόμα στον ενδυματολογικό κώδικα που πρέπει να εφαρμόζουν οι άντρες στο Αφγανιστάν, αλλά όλα δείχνουν πως δεν είναι πρόθυμοι να επιτρέψουν «δυτικοποιημένα» ρούχα που αποκλίνουν από την παραδοσιακή κελεμπία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ταλιμπάν: Βιάζουν ακόμα και πτώματα – Έχουν ειδικές λίστες

Airbnb: Δίνει δωρεάν σπίτια σε 20.000 Αφγανούς

Αρναούτογλου Καιρός: Πριν την αστάθεια έρχεται αφόρητη ζέστη – Τι θερμοκρασία θα επικρατήσει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφγανιστάν: Ταλιμπάν μαστίγωσαν και χτύπησαν με όπλα νεαρούς επειδή φορούσαν τζιν! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.