MEDIA

The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς επίσημα ο εργένης

Ο Αλέξης Παππάς είναι και ο επίσημα ο εργένης που θα διεκδικήσουν οι κοπέλες του The Bachelor 2.
The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς επίσημα ο εργένης

O Alpha με κάθε επισημότητα ότι ο Αλέξης Παππάς θα είναι ο εργένης, την καρδία του οποίου θα διεκδικήσουν οι κοπέλες που βρίσκονται ήδη στο σπίτι του.

«Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Ψάχνω τη γυναίκα που μαζί θα με κάνει να ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτή που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητά μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία», λέει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον Alpha, ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε το βίντεο από τον The Bachelor 2:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτια Ταραμπάνκο: Είναι ίδια ο πατέρας της – Απίστευτο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς επίσημα ο εργένης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!