ΓΑΛΛΙΑ

Μέσι: Έγραψε δύο παιδιά του στις ακαδημίες της Παρί!

Ο Αργεντινός σταρ προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά του στην προσαρμογή, έγραψε τους δύο μεγαλύτερους γιους του στις Ακαδημίες της Παρί.
Μέσι: Έγραψε δύο παιδιά του στις ακαδημίες της Παρί!

Ο Λιονέλ Μέσι προσπαθεί μαζί με την οικογένειά του να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο Παρίσι. Έγραψε δύο παιδιά του στις ακαδημίες της Παρί.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετά το «αντίο» στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μπει σε…ρυθμούς Γαλλίας.

Μαζί με την οικογένειά του αποθεώθηκαν την πρώτη τους μέρα στο Παρίσι. Ο Αργεντινός σταρ προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά του στην προσαρμογή, έγραψε τους δύο μεγαλύτερους γιους του στις Ακαδημίες της Παρί.

Συγκεκριμένα, Τιάγκο και τον Ματέο θα βρίσκονται στα τμήματα υποδομής των Παριζιάνων. Ο πρώτος θα βρίσκεται στην U10 ενώ ο δεύτερος στην U7.

Τα πάντα θα μπουν σιγά σιγά στο δρόμο τους. Άλλωστε, ο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του μπαίνοντας αλλαγή στο 66′ στη θέση του Νεϊμάρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Διαβάστε ακόμη: 

Aπίστευτο: Ο Μέσι «δίνει» το πρωτάθλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Παναθηναϊκός: Δικός του ξανά ο Βαγιαννίδης

Αντιστράτηγος Ε.Α. Κωνσταντίνος Κούσαντας: «Στιγμές Εθνικής ομοψυχίας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσι: Έγραψε δύο παιδιά του στις ακαδημίες της Παρί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.