SPORTMINUTE

«Το φιλαράκι μου ο Νίκος…»

Ο Χρήστος Σαλούστρος ονομάστηκε ο MVP της 19ης αγωνιστικής της Basket League και δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο στο… νικητήριο λόγο του
«Το φιλαράκι μου ο Νίκος…»

Ο κανόνας αναφέρει πως ο κάθε πολυτιμότερος παίκτης οφείλει να αποδίδει τα εύσημα στους συμπαίκτες του.

Ο Χρήστος Σαλούστρος δεν θέλησε να καυχηθεί για το ρεκόρ καριέρας που σημείωσε το περασμένο Σάββατο στη νίκη του Προμηθέα Πατρών κόντρα στα Τρίκαλα (29 πόντοι).

Απόλαυσε τη διάκρισή του, αλλά φρόντισε να ευχαριστήσει και τον συμπαίκτη του, Νίκο Γκίκα.

«Ενιωθα καλά μέσα στο παρκέ, ήμουν πάντα και στην κατάλληλη θέση και με την βοήθεια όλων των συμπαικτών μου, κατάφερα να αναδειχθώ σε MVP για πρώτη φορά στα 5 χρόνια της παρουσίας μου στη μεγάλη κατηγορία. Να είναι καλά και το φιλαράκι μου, ο Νίκος Γκίκας, που ειδικεύεται στις ασίστ (σ.σ. γέλια)», εξήγησε ο Σαλούστρος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο 28χρονος φόργουορντ δήλωσε ευτυχισμένος για τη διάκρισή του, αλλά και για την επικράτηση της ομάδας του, συμπληρώνοντας: «Η χρονιά παίρνει μέχρι τώρα ξεκάθαρα θετικό πρόσημο. Η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία στην πρεμιέρα, μας δημιούργησε καλή ψυχολογία και μας επέτρεψε να κάνουμε πολλά όνειρα για το μέλλον. Πλέον, κάθε εβδομάδα βάζουμε και έναν στόχο και στο τέλος θα κάνουμε το… ταμείο. Παράλληλα, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε «μέταλλο» σαν ομάδα. Παίζοντας με δύο βασικές απουσίες το τελευταίο διάστημα, έχουμε κερδίσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια, στα οποία αγωνιστήκαμε με ελλείψεις»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Το φιλαράκι μου ο Νίκος…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.