EUROLEAGUE

Επισκέφτηκε τη Ζαλγκίρις η πρόεδρος της Λιθουανίας (pic)

Τη στήριξή της προς τη Ζαλγκίρις θέλησε να δείξει η πρόεδρος της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, η οποία επισκέφτηκε στο Βελιγράδι την αποστολή της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πριν από τον μικρό τελικό του Final Four της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ (18:00). Η πρόεδρος της Λιθουανίας, μάλιστα, θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την ομάδα...
Επισκέφτηκε τη Ζαλγκίρις η πρόεδρος της Λιθουανίας (pic)

Τη στήριξή της προς τη Ζαλγκίρις θέλησε να δείξει η πρόεδρος της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, η οποία επισκέφτηκε στο Βελιγράδι την αποστολή της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πριν από τον μικρό τελικό του Final Four της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ (18:00).

Η πρόεδρος της Λιθουανίας, μάλιστα, θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, όπως είχε κάνει και στον ημιτελικό την Παρασκευή (18/05) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επισκέφτηκε τη Ζαλγκίρις η πρόεδρος της Λιθουανίας (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.