ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ιδανικό για Σεμπά και Πάρντο

Ο Ολυμπιακός αναζητά δύο δυνατές λύσεις από το εξωτερικό για τις θέσεις των εξτρέμ και συγχρόνως περιμένει προτάσεις για τους Σεμπά και Πάρντο.
Το ιδανικό για Σεμπά και Πάρντο

Θα είναι ευχής έργον για τον Ολυμπιακό να μπορέσει σιγά-σιγά να αδειάσει το ρόστερ του από παίκτες που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Πρόκειται, όμως, για μία χρονοβόρα διαδικασία, καθώς υπάρχουν στη μέση τα συμβόλαια.

Για παράδειγμα, προς το παρόν, δεν κουνιέται… φύλλο σχετικά με τους Σεμπά και Φελίπε Πάρντο. Οι δύο εξτρέμ δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό και πρέπει να φέρουν συγκεκριμένη πρόταση για να αποχωρήσουν. Ο Σεμπά, μάλιστα, έχει τεθεί εκτός ομάδας από τις 2 Απριλίου, ενώ ο Πάρντο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 4 Μαρτίου, στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ιδανικό σενάριο θα είναι αμφότεροι να παραχωρηθούν με κανονική μεταγραφή, αλλά το σημαντικό είναι να βρουν την ομάδα που θα τους καλύπτει και αγωνιστικά και οικονομικά προκειμένου να μην… καθίσουν πάνω στο συμβόλαιο που έχουν με τους Πειραιώτες.

Τα «φτερά» του Ολυμπιακού θα είναι… ανανεωμένα την επόμενη σεζόν και η προσθήκη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αποτέλεσε την καλύτερη ενίσχυση από την εγχώρια αγορά και ένα καίριο πλήγμα προς την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι», σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς, αναζητούν δύο δυνατές λύσεις από το εξωτερικό για τις θέσεις των εξτρέμ (κυρίως από το πορτογαλικό Πρωτάθλημα, που γνωρίζει άριστα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού), αλλά παράλληλα πρέπει να αδειάσει και χώρος με την παραχώρηση των Σεμπά και Πάρντο.

Τόσο ο 26χρονος Βραζιλιάνος όσο και ο 28χρονος Κολομβιανός δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 και δύσκολα θα βρουν αυτά τα χρήματα λόγω της κακής σεζόν από την οποία προέρχονται. Ο Σεμπά μέτρησε μία ασίστ σε 24 συμμετοχές (!) και έχει συμβόλαιο κοντά στις 550.000 ευρώ και ο Πάρντο (με 4 γκολ και 3 ασίστ σε 30 αγώνες) στις 650.000 ευρώ! Η Πορτογαλία, η Τουρκία και η Λατινική Αμερική είναι τρεις πιθανοί προορισμοί και στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως σύντομα θα έχουν νέα και στις δύο περιπτώσεις, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ιδανικό για Σεμπά και Πάρντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.