ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τον Μπέιλ για μεγάλο διάστημα

Άσχημα μπήκε η σεζόν 2021-22 για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποία θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τον Μπέιλ για μεγάλο διάστημα

Συγκεκριμένα ο Γκάρεθ Μπέιλ τέθηκε εκτός για τουλάχιστον 2,5 μήνες, καθώς ο 32χρονος Ουαλός υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού.

Κι όμως κατά κάποιο τρόπο ο Μπέιλ είναι τυχερός στην ατυχία του καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία η οποία μπορούσε να φτάσει ακόμα και τους έξι μήνες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μπέιλ που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2013 (254 συμμετοχές με 106 γκολ και 68 ασίστ) πρόλαβε φέτος να αγωνιστεί σε τρία ματς και να πετύχει 1 γκολ.

Πάντως ο τεχνικός της «βασίλισσας» Κάρλο Αντσελότι, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έσπευσε να τον επισκεφθεί, ενώ ξεκαθάρισε πως όταν ο διεθνής Ουαλός επιστρέψει στη δράση, τότε θα υπολογίζεται άμεσα από τον Ιταλό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τον Μπέιλ για μεγάλο διάστημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.