ΑΕΚ

ΑΕΚ: «Το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι»

Ανακοίνωση με ξεκάθαρο μήνυμα από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ.
ΑΕΚ: «Το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι»

«Καζάνι που βράζει» είναι η ΑΕΚ μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-3) και για τις διαιτητικές αποφάσεις των Φωτιά και Σκουλά.

Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας «έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε» τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (19/09) στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: «Το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...