EUROLEAGUE

Η απίστευτη ατμόσφαιρα των Λιθουανών στη «Stark Arena»

Τι κι αν η Ζαλγκίρις δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Euroleague; Οι Λιθουανοί κάνουν… πάρτι αυτές τις ημέρες μόνο και μόνο για τη συμμετοχή της ομάδας τους στο Final Four. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον μικρό τελικό στο Βελιγράδι και οι οπαδοί της...
Η απίστευτη ατμόσφαιρα των Λιθουανών στη «Stark Arena»

Τι κι αν η Ζαλγκίρις δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Euroleague; Οι Λιθουανοί κάνουν… πάρτι αυτές τις ημέρες μόνο και μόνο για τη συμμετοχή της ομάδας τους στο Final Four.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον μικρό τελικό στο Βελιγράδι και οι οπαδοί της κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη «Stark Arena».

Την παράσταση, πάντως, στο παρακάτω βίντεο κλέβουν οι δύο τύποι κάτω, που βγάζουν σέλφι κάνοντας διάφορες γκριμάτσες και σφίγγοντας τα μπράτσα τους!

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/MovistarBasket/videos/2016090178677119/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απίστευτη ατμόσφαιρα των Λιθουανών στη «Stark Arena»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.